2777
2789
عنوان

فیلم خوب بم معرفی کنید لطفا

185 بازدید | 31 پست

بچه ها سلام چندتا فیلم خوب معرفی کن.

اینا رو دیدم بجز اینا:

متری ۶ونیم

مغزهای کوچک زنگ زده

ابدویک روز

جدایی نادر از سیمین

زیر سقف دودی

جاندار

ناهید

خفگی

خشم و هیاهو

عصبانی نیستم

سرخپوست

شبهای روشن

آدت نمیکنیم

کوچه بینام

بدون تاریخ بدون امضا

هفت و نیم

سیزده

لاتاری

لانتوری

فروشنده

لاک قرمز

قسم

رحمان ۱۴۰۰

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی

همرو دیدی ک

😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیس دخترا فریاد نمیزنن رو دیدی؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ممنون میشم

اسب سفید پادشاه خیلی خوبه الناز شاکرد دوست بازی میکنه خیلی فیلمش عشقه

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

خارجی یکی هست در ژانر کمدی ترسناک اسمشم «خودجوش»هست ادما دونه دونه مث بادکنک میترکن

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.