2777
2789
عنوان

لاغری

270 بازدید | 28 پست

آیا میشه بدون رژیم با به اندازه خوردن

و ورزش یک ساعت 

لاغر شد 

کسی تجربه داره

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم اگه حجم غذاتو کم کنی و پیاده روی کنی لاغر میشی اسم رژیم بیشتر به آدم استرس میده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بله با روش پل مکنا

میشه توضیح بدی راجبش گلم

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

من خودم میخوام سایز کم کنم

گشتم تو سایت

به رژیم کتوژنیک بود فک گنم 

با رقص زومبا رسیدیم

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
اره میشه من تجربه دارم

چقدر تو چند وقت کم کردی

بله عزیزم اگه حجم غذاتو کم کنی و پیاده روی کنی لاغر میشی اسم رژیم بیشتر به آدم استرس میده

من میرقصم و زومبا و ورزش های قدرتی 

خوبه؟

چقدر تو چند وقت کم کردی

من در کل ۱۵ کیلو کم کردم تو ۸-۹ ماه ولی من زود لاغر میشم زودم تپل اما الانم وزنمو با رژیم متعادل نگه داشتم اگه خواستی بهت بگم چیکار کنی تازه من ورزشم نمیکردم

دختر شیطونشونم;)
@polmackna تو گروه کاملا توضیح داده ۴تا قانون که مهم ترینش جویدنه  تو تلگرام خلاصه بهت بگم حت ...

تل ندارم گلم میشه برام از توضیحاش عکس بفرستی

من میرقصم و زومبا و ورزش های قدرتی  خوبه؟

آره عالیه تنقلاتم حذف کن و بعد یک ماه وزن کن میبینی کم کردی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
من در کل ۱۵ کیلو کم کردم تو ۸-۹ ماه ولی من زود لاغر میشم زودم تپل اما الانم وزنمو با رژیم متعادل نگه ...

اره بهم‌بگو 

لطفا خیلی نیاز دارم تو پرم یکی شکم دارم میخوام آب شه

آره عالیه تنقلاتم حذف کن و بعد یک ماه وزن کن میبینی کم کردی

مرسی گلم

@polmackna تو گروه کاملا توضیح داده ۴تا قانون که مهم ترینش جویدنه  تو تلگرام خلاصه بهت بگم حت ...

درخواست دوستی بدم برام بفرستی یا همینجا؟