از من میپرسی درد و دل نکن.پیش هیچ کسی.همش نقطع ضعف میشه برات
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین الان داغونم واقعا نیاز دارم... نقطه ضعفام دیگه نابود شده بس ضربه خوردم.
اطرافیان کمکی میتونن بهت بکنن عزیزم؟ اگه نه بنظرم با یه دوست مجازی درد و دل کنی بهتره.
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
یه سوال عزیزم چه جوری پروفایل گزاشتی من بلد نیستم میشه بگی ممنون میشم
والا عزیزم من همون اول گذاشتم الان تغییر دادنشو بلد نیستم.. بزن رو یه جایی نوشته داشبورد ببین اونجا نیست.
دوست مجازی؟؟ ندارم..... اصن نمیدونم چجوری و کجا پیدا کنم و اصن چجوری سر صحبتو باز کنم 😣
نمیدونم عزیزم مثلا تو کاربرای همینجا به یکی ک حس خوبی داری یا فک میکنی میتونه ب حرفات گوش بده بهش بگو درخواست بدم.چند بار حرف بزنید دوست میشید.ولی سعی کن بچه نداشته باشه چون کسایی بچه دارن اعصتب درد و دل شنیدن ندارن