2777
2789
عنوان

بیان تگ بازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 909 پست
خدانکنه♥️🥰 کپسوله اتش نشانی چیهههههه؟ برا اون ماشین و شلنگ اتش نشانی هم کفایت نمیکنهههه اینو باید ...

😂😂😂😂 خَدوم🤣🤣🤣🤣🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلام ننه....................................قربون مهربونیت...............................بوس بوس.... ...

سلام عشقه من😝😍💋

دورت برقصم جانا💃🏻♥️😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

😂😂😂😂 خَدوم🤣🤣🤣🤣🤣

خَدوم و زحمت کش👌🏻😂😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
هیه اولدو قیز هش وقت الیه بیلیرم غذا پیشیر خونه رو جمع کن ب خودت برس گورورم اولدو گجه  فدالار ...

باشیوا دولانام چوخ خوشحال الدوم باجی😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
باشیوا دولانام چوخ خوشحال الدوم باجی😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

الله المسین جییریم مرسی جانیم سنن نخبر نامزدین نجدی

جواب بازیگریتونو باکارگردانی  میدم...                                    
@دخترکفشدوزکی99     @پریماه   ❤❤

مرسی نفسم خانمی 

برای طول عمر زیاد خانواده ام وسلامتی آنها دعا میکنید؟ممنونم یک صلوات بفرستید  امضای بعدی ............. 〰〰〰〰〰🐠〰〰〰🐬〰〰 بپا نیوفتدی تو آب 〰〰〰〰〰〰〰〰〰م.〰〰〰〰〰〰
الله المسین جییریم مرسی جانیم سنن نخبر نامزدین نجدی

😍😘😘😘😘💕💕💕

گوتولدوخ دا بیز

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
@twinkelgirl     @______negar______   @آنیدـپ     @دخی_شیطوون &n ...

خوبی ضعیفع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@arooshaaa_sunlight  

@hanieyramziyah  

@sogolishm  

@eshqbpayanm  

@داغوووووون  

برای طول عمر زیاد خانواده ام وسلامتی آنها دعا میکنید؟ممنونم یک صلوات بفرستید  امضای بعدی ............. 〰〰〰〰〰🐠〰〰〰🐬〰〰 بپا نیوفتدی تو آب 〰〰〰〰〰〰〰〰〰م.〰〰〰〰〰〰
@arooshaaa_sunlight     @hanieyramziyah     @sogolishm     @e ...

سلام عزيزم

جونم چيطو شده؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

@نیکاگلمن    

@نی_نی_یار_5  عزیزمن  

@نیکا۰

سلام عزيزم جونم چيطو شده؟

اسم تاپیک بود کاربرای که آشنایی دارید و دوست دارید رو تک کنید تکت کردم جوندلم خانمی