2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااقاااا من فردااا سایت نمیامممم چون ایسان میخواد چس تخم مرغی بدع بیرووون😐😐😭😭😭😭😭😭

قلت کردی تا اخرین لحظه باید بو کنی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
گمبرووووو نکبتتتتت بدع ب این ۳تا نکبت بو کنن😐😆😆😆 @______negar______     @nafasبلا ...

نوش جونتون/

باز حالتاتونو بزارم هوم./

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
منمممم😭🤣🤢

😂😂😂😂تخم مرغ 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اووووووووووووووووووووووووووووووووووقققققققققققققققققققققققققققق🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢😭😭😭😭😭😭ایسان ...

نوش جونت عشخم..مقویع/

این روزا تخم مرغ ارزوس...بوشو بخور/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بدع نگار بو کنع..مریضم هس پروتیین دارع براش عالیع😭😭😆😆😆 @______negar______     &nb ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

عررررررر چس.ایسان.با.عصاره.تخم# مرغ# 🙄🤣

گمشووووو خرررررر عوووووضبپی

بدع نگار بو کنع..مریضم هس پروتیین دارع براش عالیع😭😭😆😆😆 @______negar______     &nb ...

تو بخور عزیزم..ایسان یار جنگی منع...خودم عصارع گوزاشو میکنم تو شیشه میکنم تو حلقت/