2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
کیصخیل🖕🏿😐😐😐😐 بازم منو نتگیدی عن خانم😪

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒💨💨💨💨💨💨

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای محبتت/ من دستام انقد کبودن دیگ حد ندارع/ همش جا سرم/

ای بابا🤕زود خوب میشی انشالله عزیزدلم❤❤

شوهرم حالش خیلی بد بود میگفت دارم میمیرم زنگ بزنین داداشم بیاد😐💔منم عرررررر میزدم اون وسط

اون خوب شد من مریض شدم ولی بدن من از اون قوی تره فک کنم من حالم بهتر بود😐💔

انشالله ک جواب تستت منفیه🥺🤕❤❤

😓😓😓😓دندوناشو

اوووخییی ایسان خوبی تو؟🥺😍

اون دوتا فنچات خوبن؟ اوخوداااا دورشون بگردم😭😍😍💋

خبری نداشتم ازت نگرانت شدم🥺

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عمه ی نفس هستش 😂😂

اینع عمش/

بتگش این پستتم ریپ کن ببینع عمشو/

اخع دلش تنگ شدع برا عمش/

https://uupload.ir/files/q3zu_بارگیری_(12).jpg

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چ عجب خندیدی ی بار/ خیلی عوض شدی/ قبلنو یادتع/ از من میخاسی ارومت کنم....واس همون پروزت...هروز چت ...

هان؟🙄😂 نگار من چه عجب خندیدم؟

دیوونه من ک همش میخندم🤔🤔😂 اشتباه نگرفتی منو؟

من یادم نمیاد از کسی خواسته باشم آرومم کنه😂😂😂

اقا پروزت چیه؟؟😐😐

جان من اشتباه نگرفتی؟

باو من سارا ام😂😂😂

😶😶😶اوهوم ........ی چی فراتر از عشق ک توعه خنگ نمیفهمی 

بگو اونقدرام بد نیسم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای بابا🤕زود خوب میشی انشالله عزیزدلم❤❤ شوهرم حالش خیلی بد بود میگفت دارم میمیرم زنگ بزنین داداشم ب ...

ای خدا....میفهمم....خدا کمکتون کنع..من کلا بدنم ضعیفع...چون وااقا هیچی نمیخورم جز برنجو مرغ../

فک کردم خوشت نمیاد/ خب چ خبراو/ نیستی کم پیدایی/ در جریانم ک با یکی دیگ میپری/

از چی خوشم نیاد عنتر؟ هرجا برم اخرش بر میگردم پیش خودتون🖕🏿😑

هیچی بیکار خسته دلتنگ نمیدونم ی چن وقتیه خعلی دپم😭😭💔خاک تو سرم 

بعله دیگه خره بی صاحبو همه سوار میشن😏😤😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اوووخییی ایسان خوبی تو؟🥺😍 اون دوتا فنچات خوبن؟ اوخوداااا دورشون بگردم😭😍😍💋 خبری نداشتم ازت نگ ...

واااای یا خدا 

جایزه نوبل نگران شدن باید بهت تقدیم بشه 😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒💨💨💨💨💨💨

زارتان و زورتان🖕🏿😑😤

واااای یا خدا  جایزه نوبل نگران شدن باید بهت تقدیم بشه 😐😐

بده منتظرم میخام برم بکپم👌🏻😐

نمیدونی؟؟/ ی هفتس لش جنااازم....کرونا دارم....همین الان دوبارع از بیمارستان اومدم/

ن من نمیدونستم😔😔

وای الان حالت خوبه؟ بهتری؟ چی شدی تو اخه؟

از کجا گرفتی؟؟؟ 

واااای نگاااار🥺🥺🥺🥺

الهی بگردمت دختر چی شدی تووو

اخرین بار باهات صحبت کردم گفتی خوبی 

به خدا زیاد سایت نمیام چک کنم

فکر کردم مشغول درس خوندنی بهت گفتم میخونی؟

گفتی اره دارم میخونم🙄🙄

هان؟🙄😂 نگار من چه عجب خندیدم؟ دیوونه من ک همش میخندم🤔🤔😂 اشتباه نگرفتی منو؟ من یادم نمیاد از ک ...

منظورم پروژتع.....اشتب تایپی بود..ن...چرا فک میکنی انقد خنگم/

شاید بخندی..ولی با من ن  بگذریم..../

یادت نیس هیچیو حق داری/

کلا خاسم بگم قبل همع چی بهتر بود....میدونی دیروز داشتم ب جمع خودمون فک میکردم...ک چقد محیا نامرد بود...هعی بیخی..هه/