2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

135 بازدید | 28 پست

سلام خانوما نوزادم زردیش 17 بود تو روز تو دستگاه بود و قطره بیلی ناستر خورد زردیش اومد 8. الان یک هفته از آزمایش دوم گذشته ولی هنوز حس میکنم زرده. ممکنه زردی برگرده؟ 

ممنون میشم تجربه هاتون رو بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرمو دو سه بار بردم فقط از پیشونیش با دستگاه تست گرفتن

بیست و سه روزش بود ختنه کردیم.با ختنه همه زردیش رفت.کاش زودتر ختنه میکردیم.چقدر استرس کشیدم سر زردیش.اطرافیان بیشتر استرس میدادن

پسر منم زردیش ۱۸ بود ۴۸ ساعت دستگاه بود بعد زردیش اومد پایین فکر کنم ۶ این حدود دقیقا یادم نیست ولی دکتر نه آزمایش گفت انجام بدید نه دارو داد. نمیدونم شاید چون هفته ۳۵ دنیا اومده بود اینکارا رو نکرد به هر حال مجددا روز ۱۲ بردیم چکاپ زردیش بازم نرمال بود ولی بنظر خودمون یکم زرد بود. ولی دکتر گفت خوبه. شما سعی کن تند تند شیرش بدی که بیلیروبین از  طریق ادرار و مدفوع از بدنش دفع بشه خوب میشه

من پسرمو دو سه بار بردم فقط از پیشونیش با دستگاه تست گرفتن بیست و سه روزش بود ختنه کردیم.با ختنه هم ...

اطراف ما هیچ کدوم از دکترا دستگاه تشخیص زردی رو ندارن حتما باید خون بدیم.