2777
2789
عنوان

روسی ها

779 بازدید | 18 پست

دختر های روسی رو دیدید خیلی خوشگلن من دوست داشتم شبیهشون بودم.

موهای بور چشای آبی پوست برفی البته خودم بور و سفیدم ها ولی این ها خیلی خوشگلن شاید بخاطر آب و هواشون .

منم یه چند روز برم تو یخچال بمونم شبیهشون شم😂😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

نه اصلن روسیه یکی از بالاترین آمار جراحیه زیبایی داره گول اینستاگرام و نخور

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم به خاطر آب و هواشون هم جدان در جد اینطوری بودن 

اره ولی بیشتر آب و هوا چون جد جدشون اگه تو ایران بود شاید این شکلی نمیشد ژنشون

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

عروس خالمم  از طرف مادری  روسه  انقد خوشگله         مامانبزرگش از  روسیه س     موقع   شاه  اینا  اومدن ایران     از مرز  شمال شرق  اومدن     مامانبزرگش بااینکه پیره چشای ابی  پوست روشن  با  دونه های قهوه ای موهای   خرمایی  کلا  خانوادگی  خوشگلن  

نچ امریکا بالاترین امار جراحی رو داره . روسی ها زیبایشون خدا دادیِ

آمریکاییا اکثرن بدناشون عمل میکنن

روسا صورتاشون 

دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐                                                  🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌                       راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
کره جنوبی بیشترین امار جراحی زیبایی رو داره    تو بی بی سی چند روز پیش گف

من نگفتم بشترین

گفتم یکی از بالاترین

ولی اره اول کره هست

بعد امریکا 

بعد برزیل

بعد روسیه

آمریکاییا اکثرن بدناشون عمل میکنن روسا صورتاشون 

امریکا اره . اما روسی ها زیبایی صورتشون خدا دادیِ .

اگه عکس های قدیمی رو نگاه کنی میبینی که اونا از همون گذشته هااا زیبان 

یکی دقیقا با این خصوصیاتی که گفتی میشناسم موهای استخوانی  پوست سفید  لبای صورتی چشمای ...

اتفاقا تو گرما خیلی بد اخلاق میشه 

تو سرمایی که ما دندونامون داره از شدت برخورد به هم خورد میشه 

این صمیمی و مهربون میشه و سرزنده 

در حالی که ما دیگه داره خون تو رگامون یخ میزنه 😂😂😂 

.
امریکا اره . اما روسی ها زیبایی صورتشون خدا دادیِ .  اگه عکس های قدیمی رو نگاه کنی میبینی که ا ...

عکس شاهاشون اینا که دیدم مرداشون خوشگلن

زناشونم قشنگن

ولی خب روسیه کشور ۴ ام جراحی های زیباییه