نه اصلن روسیه یکی از بالاترین آمار جراحیه زیبایی داره گول اینستاگرام و نخور
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
عروس خالمم از طرف مادری روسه انقد خوشگله مامانبزرگش از روسیه س موقع شاه اینا اومدن ایران از مرز شمال شرق اومدن مامانبزرگش بااینکه پیره چشای ابی پوست روشن با دونه های قهوه ای موهای خرمایی کلا خانوادگی خوشگلن
نچ امریکا بالاترین امار جراحی رو داره . روسی ها زیبایشون خدا دادیِ
آمریکاییا اکثرن بدناشون عمل میکنن
روسا صورتاشون
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔
کره جنوبی بیشترین امار جراحی زیبایی رو داره تو بی بی سی چند روز پیش گف
من نگفتم بشترین
گفتم یکی از بالاترین
ولی اره اول کره هست
بعد امریکا
بعد برزیل
بعد روسیه
امریکا اره . اما روسی ها زیبایی صورتشون خدا دادیِ . اگه عکس های قدیمی رو نگاه کنی میبینی که ا ...
عکس شاهاشون اینا که دیدم مرداشون خوشگلن
زناشونم قشنگن
ولی خب روسیه کشور ۴ ام جراحی های زیباییه