2777
2789
عنوان

وکیل داریم؟؟

80 بازدید | 6 پست

سلام خسته نباشید

یه سوال داشتم

من به سن قانونی رسیدم و 20 سالمه که دیروز شد 21 سالم من یه پسر عمو داشتم که نشونم کرده بودن روی اون و اینکه باید وقتی ازدواج میکردیم من سهمخودم از ارثم رو با پسر عموم شریک میشدم و دیگه وقتی 18 سالم شد و هنوز قبل از این که ازدواج کنیم کارای تقسیم ارث رو با پسر عموم پدر بزرگم انجام داد ولی حدود 3 سال گذشته و خب یه سری اتفاقات پیش اومده که فهمیدم پسر عموم اصلا به من علاقه ای نداشته و حالا هم ازدواج کرده ولی همون طور که گفتم سهم من از ارث پدری هنوز نصفش مال اونه و خب منم اون موقع بخاطر شرایط روحیم اصلا تو این فکرا نبودم و خب الان میتونم که اون نصفی از ارثم رو از پسر عموم بگیرم (پدربزرگمم فوت شدن)؟؟؟چجوری و باید چ کنم؟؟

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

اگر اموال به نام پسر عموتون شده باشه کاری نمیتونید بکنید

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اموال به نام پسر عموتون شده باشه کاری نمیتونید بکنید

من اون موقع حال روحیم اصلا خوب نبود شرایط مساعدی هم نداشتم پرونده پزشکیمم هست از اون میتونم استفاده بکنم؟؟ من خودم پزشکم ولی اون موقع اصلا نمیفهمیدم دارم چیکار میکنم

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
من اون موقع حال روحیم اصلا خوب نبود شرایط مساعدی هم نداشتم پرونده پزشکیمم هست از اون میتونم استفاده ...

خیر شما با رضایت شخصیتون اموال رو دادید!

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏