aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 عنوان خیلی ناراحتم 92 بازدید | 6 پست بخاطر تاپیک قبلیم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم 1399/11/18 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayha عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 36 ناراحت نباش عزیزم ذهن خودتو زیاد درگیر این مسائل ساده نکن راحت از کنارشون رد شو اینطوری همیشه ارامش داری متاسفانه بعضی خانما فکر میکنم لحظه به لحظه مسائل خصوصی رو باید برای همسراشون تعریف کنن
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 ناراحت نباش عزیزم ذهن خودتو زیاد درگیر این مسائل ساده نکن راحت از کنارشون رد شو اینطوری همیشه ... بچه های اینجام حیلی سرزنشم کردن بدتر حالم بدشد. یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 در ضمن نی نیت مبارک ❤❤ انشالله برات فرزند سالم و صالحی باشه مرسی عزیزم این اتفاق افتادکلا نی نیموفراموش کردم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
ayha عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 36 مرسی عزیزم این اتفاق افتادکلا نی نیموفراموش کردم الهیییی😕الان باید فقط به اون فکر کنی خوشحال باشی دلیلی نداره بخوای خودتو اذیت کنی به دلیل چند تا حرف
ayha عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 36 سعی کنید یههه خورده این مسائل رو جلوی این افراد بازگو نکنید که خودتونم اذیت نشید ولی در هر صورت نه کار جاری تون قشنگ بوده نه برادر شوهرتون