2777
2789
اخه من زیربارنمیره میگ بهم تهمت میزنن

کلا رفتارش چجوریه ؟ اهل مثلا قلیون درحد افراطی هست؟ بنظرت از اون پسراییه که زود تحت تاثیر قرار میگیره یا نه خیلی محکم و عاقله؟ 

حالت فیزیکی اش چی؟ چشمای سرخ، عرق یا عصبانیت ناگهانی یا سرگیجه؟ اینچیزا رو داره یا نه؟ 

والا من اینجوری نمیتونم نظر بدم خودت باید توجه کنی بنظرم بعد 3 سال باید تا حدی شناخت پیدا کردی باشی ازش

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ن گف ی قرص بوده خورده فشار خونشوبرده بالا براهمین چشاش قرمز شده ربطی به اعتیادنداره😔واقعاموندم شباخ ...

چه قرصی اخه؟ اگه واسه یه بیماری زودگذر قرص خورده خب پس فقط همون یک بار باید بوده باشه ولی اگه این حالت ها تکرار شد خب ادم شک میکنه. 

بعدش هم گلم اصلا موضوع مواد و قرص نیست شما توجه کن این فردی که الان باهاش هستی امکان داره یه روزی سمت مواد بره یا نه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه