2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فضا مجازی یا....

اللهم عجل الولیک الفرج ، اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم اغفر المومنین و المومنات اللهم صل علی الانبیا و المرسلین، استغفرالله ربی و اتوب علیه. میدونی چقدر ثواب بردی؟ خلاقیت رو دوست دارم همه ایده ها حق تفکر رو دارند به ویژه ایده های انتزاعی ،  

یه کاربری بود میگفت با یه فردی که اعتیاد خفیف داشته ازدواج کردم همون اول قول داد ترک میکنه ولی بعد ازدواج بدتر شد و الان تریاکی هم شده میگفت کار به جایی کشیده که جلوی بچه ی 3 ساله ام بساط میاره وسط هال و مواد میکشه... 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
تو رو خدا نمون :) برو خواهش میکنم ازت عین من وقت با ارزشتو هدر نده برای خودت ارزش قائل شو آخرش میگه ...

سه ساله باهمیم😔😔زیربارنمیره میگ بهم تهمت میزنی من ولی از2نفرشنیدم😔

عزیزم اخه مطمئن نیستم فقط ازدونفرشنیدم😔😔خودمم ی رفتار غیرعادی دیدم ولی گف قرص خورده واعتیادنبوده

عزیزم پسری که عاقل باشه هيچوقت همون قرص و مواد کم هم استفاده نمیکنه. 

من پسر دیدم همش 22 سالشه ولی اینقدر عاقل و باشخصیته واسه خودش داره تحصیل میکنه گواهینامه رانندگی اشو گرفته پیش فامیلش که وکیله کار میکنه خیلی هم منظم و آقاست. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
عزیزم پسری که عاقل باشه هيچوقت همون قرص و مواد کم هم استفاده نمیکنه.  من پسر دیدم همش 22 سالشه ...

ن گف ی قرص بوده خورده فشار خونشوبرده بالا براهمین چشاش قرمز شده ربطی به اعتیادنداره😔واقعاموندم شباخواب ندارم همش توفکرم

عزیزم اخه مطمئن نیستم فقط ازدونفرشنیدم😔😔خودمم ی رفتار غیرعادی دیدم ولی گف قرص خورده واعتیادنبوده

مطمئن باش معتاده خودش که نمیاد بگه اره معتادم معلومه که میزنه زیرش 

اعتیاد شوخی بردار نیست اگه توام میتونستی ترکش بدی یا جلوی معتاد شدنشو بگیری یا کاری براش از دستت بر میومد وقتی با تو بود معتاد نمیشد پس الکی فاز قهرمان و درستش میکنم نگیر و با زندگی خودت بازی نکن 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز