2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تا حدی بله.اما اینو بدون عشق معجزه میکنه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مشخصه نه 

تو موفق بودن يك ازدواج عوامل زياذي دخيل اند اما خوب اينكه طرز تفكر خودمون همسرمون رو انتخاب كنيم احتمال خوشبختي رو بالا ميبره لازم هست اما به تنهايي كافي نيسن 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چرا؟

من یکی از دوستام از رو قیافه و هیکل انتخاب کرد الان خوشبخت ترینه قبل ازدواج هم دوستم با ۲۰۰۰نفر بود ولی شوهرش با هیچکی نبوده شوهرش خیلی پولداره و خوشگل  😦😂😂ولی از نظر من ک زشته ولی همه میگن خوشگله هر چی 

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

البته طرز فکر ممکنه تغییر هم کنه یهو وسط زندگی

بله ممكنه 

ادمها عوض ميشن براي همينكه اول بايد به بلوغ فكري كامل رسبد بعد ازدواج كرد معمولا يه خانوم بين ٢٥-٣٠ سالگي طرز فكرش كامل ميشه و ديگه به يه ثباتي ميرسه كه كمتر ديده شده بعد از اون تغيير كنه از اون سن به بعد رو به تكامل پيش ميره 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

کاملا

فقط طرز فکر ادماست که ما نمیتونیم تغییر بدیم

شخصیت از هر چیزی مهم تره

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
یعنی ممکن نیست یهو وسط زندگی طرز فکر ی آدم تغییر کنه؟

کلیات شخصیت رو فکر نکنم مخصوصا چارچوب ها 

ولی دیدگاه ها کاملا ممکنه

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
خب اون دوتا طرز فکرشون به هم می خوره؟

اره  خیلی 

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

بله ممكنه  ادمها عوض ميشن براي همينكه اول بايد به بلوغ فكري كامل رسبد بعد ازدواج كرد معمولا يه ...

آها یعنی اینکه هر چی بلوغ فکری و سن بیشتر باشه 

طرز فکر اصلا در معرض تغییر قرار نمی گیره و به ثبات می رسه؟

درست متوجه شدم منظورتونو؟