میخوام برا حاجتاتون صلوات و توحید بخونم شما هم برام دعا کنین خدا ببخشتم
اشتباه کردم که نباید میکردم.
لطفا نپرسین چی بوده چون نمیگم
اسم بزارین براتون بخونم
یعنی خدا منو میبخشه؟
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدا خیلی مهربونه تکرار نکنی اگر قابل جبران جبران کنی می بخشه اگرم نیست فقط پشیمون باشی واقعا کافیه
🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاهپوستان را انسان میدانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد میکرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمیداند بلکه حیوانات ناطق و انساننما میداند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیستها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانههایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
خدا خیلی مهربونه تکرار نکنی اگر قابل جبران جبران کنی می بخشه اگرم نیست فقط پشیمون باشی واقعا کافیه
نیاز به جبران نیست حق الله هسته
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
حدیث قدسی اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند
ممنون🌹