2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

74 بازدید | 4 پست

کسی  تعبیر خواب بلده؟؟  من مجردم   دیشب خواب دیدم که رفتم یه جایی نمیدونم  کجا  خواستم برم بیرون   دنبال کفش میگشتم تعد یع کفش سفید دیدم پام کردم نمیدونم کفش مال کی بود اونجا دوتا دختر بچه بودن گفتن نپوش کفشو هرکی  واقعا بلده تعبیر کنه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چقد اینجا همه ب خاب اهمیت میدن😐😐

اره خوب

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی نیست که بدونه؟

کسی  نمیدونه  واقعا؟؟؟ بیاین مهمه