2777
2789
عنوان

بچه ها من مدتیه یک مشکلی پیدا کردم ...بابت دعا و نذر و چله و اینها ....

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 53 پست
عزیزم ،مشکل ما نداشتن معرفت درست نسبت به خدای مهربونه.😔 عزیزم حتما موضوع: موانع استجابت دعا رو ...

دوستم معرفت باشه نباشه ... من در واقع چیز دیگه ای ناراحتم میکنه ... اینکه بهم داره ثابت میشه اصلن به گفتن و نگفتن ما نیست ...

من خودم 2 3 باری برای پول خوندم همون اولاش پول حالا نه زیاد اما میومد دستم ... ولی خدائیش هیچوقت تا ...

باید شصت روز و بخونی

من والا دیدم هرکی خوند تتیجه گرف تو همین سایتم سرچ کن

منم حسش نمیاد بخونم ولی خیلی دلم میخواد بخونم

تو یه درخت قشنگی منم پیچک ، جون میگیرم وقتی که دور تو میپیچم خودم تعلیق کردم:> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماها انگار مفهموم دعارو با ورد اشتباه گرفتین یعنی چی ذکری پیدا کردم جواب میده.مگه ورده؟؟؟تورو خدا ی ...

عزیزم ممنونم از راهنمائی و نظرتون ... اما اگر کمی مهربان تر و با احترام تر میگفتین بیشتر به دل مشست ... نه اینکه شعور و فهم دیگزانی که خلاف انچه نظر شماست فکر میکنند رو زیر سوال ببرید ... اما باز هم برای درج نظرتون ممنونم دوست عزیز...

شماها انگار مفهموم دعارو با ورد اشتباه گرفتین یعنی چی ذکری پیدا کردم جواب میده.مگه ورده؟؟؟تورو خدا ی ...

اگه با شوهرت با خانوادت دعوا کردی میتونی بری سر اون خالی کنی نه اینکه بیای یقه منو بگیری خانم !

بله اگ اعتقاد قلبی داشته باشی میشه من یجا خونده بودم باید ارزوتو به خدا بگی و براش دعا کنی و بجنگی نه اینکه بیخیال بشینی به در نگاه کنی معجزه بشه!

طرفم باید شعورش برسه که اگه دعاش براورده نشد حتما صلاحش نیست اینو من نباید بگم !

و درضمن این ذکر استغفار هست و حتما براورده میکنه شاید ی گناهی داریم که خدا حاجتمونو نمیده

دوستم معرفت باشه نباشه ... من در واقع چیز دیگه ای ناراحتم میکنه ... اینکه بهم داره ثابت میشه اصلن به ...

عزیزم نزار شیطان با افکار مزخرفش ذهن قشنگت رو پر کنه.

عزیزم حتمااااااااااا موضوعی رو که گفتم رو گوش کن.

یقین بدون ،ضرر نمیکنی.😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
اگه با شوهرت با خانوادت دعوا کردی میتونی بری سر اون خالی کنی نه اینکه بیای یقه منو بگیری خانم ! بله ...

وانیلیا جون از انرژی مثبتت بابت کامتت ممنونم ... شاید حق با تو باشه عزیزم ... امیدورام اون حس لعنتیش بیاد من شروعش کنم ... انگار طلسم شدن به خدا

وانیلیا جون از انرژی مثبتت بابت کامتت ممنونم ... شاید حق با تو باشه عزیزم ... امیدورام اون حس لعنتیش ...

ارزوت درمورد چیه اگه میتونی بگو؟شاید واقا به صلاحت نیست گلی

این ذکر و دیشب پیدا کردم سرچ کن تو همین نی نی سایت خیلیا راضی بودن منم باید شروع کنم حسش نی ..

ارزوت درمورد چیه اگه میتونی بگو؟شاید واقا به صلاحت نیست گلی این ذکر و دیشب پیدا کردم سرچ کن تو همین ...

ببین وانیلیا ... اصلن حرفم این نیست چرا حاجت میده چرا نمیده ...
حرفم اینه که به جائی رسیدم اعتقاد به دعا رو از دست دادم ... به این رسیدم خدا هر وقت و هر زمان که بخاد کاری اتفاقی گره ای هدیه ای گشایشی خوشبختی سلامتی بیماری خلاصه هرچی رو هروقت خودش بخاد یا میده یا نمیده ... یه جورائی رسیدم به اینکه دعای من اثری نداره اصلن توی خواست وارادش... اگرم اثر کنه موقته 

عزیزم ممنونم از راهنمائی و نظرتون ... اما اگر کمی مهربان تر و با احترام تر میگفتین بیشتر به دل مشست ...

آخه بعضیا واقعا شورش رو دراوردن با نادانی و کج فهمی خودشون باعث شدن همه به خدا به دعا کردن به ذکر گفتن بدبین بشن.همه از ایمان افتادن.عصبانی میشم واقعا وقتی این جور آدما در نقش یه عالم نظر میدن و مردم رو به راه کج راهنمایی میکنن.شما خودت فردا بری اون ذکر رو بخونی پول به دستت نیاد از خدا دلگیر میشی در حالی که گفتم ذکر ورد نیست بخونی پول بیاد دستت.برای گشایش رزق و روزی ورد نمیخونن خدا هم خودش گفته از تو حرکت از من برکت.شما یه کاری رو شروع کن بگو خدایا به امید تو شروع کردم به کسب و کارم رونق بده.تلاش کن تا خدا بهت نظر کنه.بشین تو خونه هزارتا ذکر بخون پول از آسمون بباره نمیشه که.اینو عقل یه بچه دو ساله هم قبول نمیکنه اونوقت این خانم نسخهتجویز میکنه

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
ببین وانیلیا ... اصلن حرفم این نیست چرا حاجت میده چرا نمیده ... حرفم اینه که به جائی رسیدم اعتقاد ب ...

اگه به این باور برسی که دعا یعنی اینکه خدایا تو بیشتر از من آگاهی و قدرتمندتر از منی پس کارم رو به تو میسپارم که به بهترین شکل ممکن انجام بدی.اگه به صلاحم بود اتفاق بیفته اگه نبود نیفته.اونوقت به آرامش میرسی.اگه اتفاق نیفتاد حتما حکمتی در اون بوده که خدا میدونسته و شما نمیدونستی شاید سالها بعد به حکمتش پی میبری.وقتی فکر و جشم و روح و کارت رو به خدا سپردی به آرامش غیرقابل وصفی میرسی.از نشدن ها ناراحت نمیشی چون میدونی به صلاحته.اثر دعا هم همین آرامش تو وجودت هست

اگه با شوهرت با خانوادت دعوا کردی میتونی بری سر اون خالی کنی نه اینکه بیای یقه منو بگیری خانم ! بله ...

برو بابا کلا پرتی تو.تا این سطح از نفهمی رو اصلا نمیشه درمان کرد.حتما یه گناهی داری نمیشه دیگه چه صیغه ایه.واسه چی خدارو اینقدر ترسناک جلوه میدی؟؟؟خدا خدای آدمای خوب و بد هست.هر لحظه به سمت خدا برگردی به سمتت برمیگرده.ادای جادوگرارو درنیار توروخدا.

ببین وانیلیا ... اصلن حرفم این نیست چرا حاجت میده چرا نمیده ... حرفم اینه که به جائی رسیدم اعتقاد ب ...

منم اینطوری بودم تا دیروز ولی میدونی هرچیزی که سرمون میاد بخاطر اعمال خودمونه

برای همین ذکر استغفار و میگم بخون شاید یکاری اشتباهی انجام داده باشیم که داریم تاوانشو پس میدیم یا خدا حاجتمونو نمیده