2777
2789
عنوان

سرمه خونگی

47 بازدید | 4 پست

بچه ها من سرمه قلم گاو درست میکنم فرقی که کارمن بابقیه داره اینه که من ازچندگیاه دیگه هم استفاده میکنم وباهاش ترکیب میکنم تاهم خواصش بیشتربشه هم معایبش روبپوشونه.برای اینکارم ازچندعطار ودکترطب سنتی کمک گرفتم.سرمه قلم که بقیه درست میکنن این گیاه هاتوش نیست به هیییچ وجه. اگه ازمواد ارایشی طبیعی استفاده کنیم قطعا خیلی بهتره تاموادارایشی که پرازسربه.یکی ازخواصی که گیاه ها به سرمه اضافه کردن باعث رطوبت وخنکی چشم میشه که همین بطور غیرمستقیم به سیستم عصبیمون ربط پیدامیکنه عیبی که رفع کردم ازش این بود که چون سرمه قلم چرب بود الودگی هوارو جذب چشم میکرد که اون چربی رو باچندتا گیاه متعادل کردیم.بچه ها اگه کسی فکرمیکنه توفروش میتونه بهم کمک کنه میتونیم باهم همکاری کنیم. وکسی هم خرید داشت من درخدمتشم اگرم کسی بخواد باهم شراکت کنیم توی فروش من استقبال میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بخریم؟ نمیریزع سیاه کنه

عزیزم اگر اینستاگرام دارین دایرکت بدین بهمtiyahkal_sormehاگر ندارین شمارمو بهتون میدم

مثل سرمه هایی که بامغزیحات درست میشه نیست که ریزش داشته باشه من خودم چون زیرچشمم سیاهه کمی حساسم رواین موضوع ازسرمه خودم که میزنم میرم بیرون وقتی برمیگردم چشمام زیرش یه حالت دودی قشنگی داره