خانما کی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده من بخاطر سقطای مکررم دکتر برام نوشت چجور عملیه خیلی میترسم انجام بدم بلایی سرم بیاد کلا دیگه حتی باردار نشم چند دقیقه طول میکشه عوارضش چیه خطرناکه
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
من انجام دادم ۱۷ سالمه ۲۰ دقیقه طول می کشه یک درد هم داره بعدش شاید ۳ روز یکم خونریزی داشته باشی نوار بهداشتی ببر
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
عزیزم یعنی مشکلی برای باردار شدن دوباره نداره بعدش باردارم شدی؟
ن این کارو انجام میدن ک باردار بشی .
ولی من جواب نگرفتم این ماه ای یو ای کردم
ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
۳ روز دیگ موعدمه دعا کن حامله باشم اونقدر دارو زدم ک بیزارم از قرص ودامپول