2821
2789
عنوان

هیستروسکوپی

134 بازدید | 12 پست

خانما کی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده من بخاطر سقطای مکررم دکتر برام نوشت چجور عملیه خیلی میترسم انجام بدم بلایی سرم بیاد کلا دیگه حتی باردار نشم چند دقیقه طول میکشه عوارضش چیه خطرناکه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

مامان من انجام داد چیز خاصی نیست همون شبم مرخص شد

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
مامان من انجام داد چیز خاصی نیست همون شبم مرخص شد

مشکلش چی بود گلم میترسم چیزیم بشه دیگه حتی باردار نشم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشکلش چی بود گلم میترسم چیزیم بشه دیگه حتی باردار نشم

دکتر خوب برو اولا  توکلتم به خدا 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

من انجام دادم ۱۷ سالمه ۲۰ دقیقه طول می کشه  یک درد هم داره بعدش شاید ۳ روز یکم خونریزی داشته باشی نوار بهداشتی ببر 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
دکتر خوب برو اولا  توکلتم به خدا

من اهوازم برام سخته جای دور برم انجام بدم ولی اونی که میرم براش تخصص این عمل رو داره

من انجام دادم ۱۷ سالمه ۲۰ دقیقه طول می کشه  یک درد هم داره بعدش شاید ۳ روز یکم خونریزی داشته با ...

عزیزم یعنی مشکلی برای باردار شدن دوباره نداره بعدش باردارم شدی؟

عزیزم یعنی مشکلی برای باردار شدن دوباره نداره بعدش باردارم شدی؟

ن این کارو انجام میدن ک باردار بشی .

ولی من جواب نگرفتم این ماه ای یو ای کردم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

۳ روز دیگ موعدمه دعا کن حامله باشم اونقدر دارو زدم ک بیزارم از قرص ودامپول

ن این کارو انجام میدن ک باردار بشی . ولی من جواب نگرفتم این ماه ای یو ای کردم

اها مرسی گلم 

من انجام دادم ۱۷ سالمه ۲۰ دقیقه طول می کشه  یک درد هم داره بعدش شاید ۳ روز یکم خونریزی داشته با ...

اقدامی عزیزم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
۳ روز دیگ موعدمه دعا کن حامله باشم اونقدر دارو زدم ک بیزارم از قرص ودامپول

انشالله عزیزم که بارداری توکل به خدا 

اقدامی عزیزم 

اره

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز