2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 32 پست
زمین تا اسمون فرق کرده...من خرداد ..برج سه یخچال ساید اسنوا گرفتم 22 الان شدذه 48

تو نت زدم منم یخچال و لباسشویی ک هرکدومو خریدم 8ونیم الان شدن 13🤕 جفتشونو خریدم 17. الان جفتش 26🤕

کی باورش میشه 6ماه پیش تلویزیون 55 اینچ رو خریدم 4تمن🤕 الان 11،12 تمن🤕

دقیقا من ک خریدم یهو گرون شد

الان کی میتونه زندگی تشکیل بده با این قیمتا😐 100 میلیونه وام پول تلویزیون و یخچال و لباسشوییه😣

تو نت زدم منم یخچال و لباسشویی ک هرکدومو خریدم 8ونیم الان شدن 13🤕 جفتشونو خریدم 17. الان جفتش 26🤕 ...

تازه اینا که ایرانی بودن توام حتما ایرانی خریدی که انقدر کم تفاوتش شده تا الان خارجی ها که نجومی شدند من ماشین لباس شویی  الجی درب فضایی  ده کیلویی خریدم 9ملیون اسفند 98 اون موقع یخچال ساید الجی میخواستم بخرم 15بود گفتم جا ندارم نگرفتم  بعد خرداد که میخواستم یخچال بخرم یعنی چهار ماه بعدش پولم به یخچال الجی نرسید  شده بود 32ملیون اسنوا خریدم 22ملیون الان ماشین لباسشوییم رو دیجی کالا گذاشته 24ملیون....عکساش تو تاپیکم هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو نت زدم منم یخچال و لباسشویی ک هرکدومو خریدم 8ونیم الان شدن 13🤕 جفتشونو خریدم 17. الان جفتش 26🤕 ...

من جهیزیم نزدیک 100شد کلش اما یبار نشتم قیمتای الانشو نوشتم شد 200تومن...تازه 8ماهم نشده که خریدم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792