2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 32 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه باباااا جدی؟؟؟🤯 خیالم رااحت شد 😂 چون نمیخوام به پدرم فشار بیاد چون همین ۵۰۰ تومن اینا گذ ...

خوب بستگی داره جه وسیله هایی بگیری. با صد ملیونم میشه جهیزیه خرید. یه یخچال و کاز معمولی ایرانی، فرش ماشینی، وسایل برقی ضروری ایرانی و سرویس چوب خیلی قیمت مناسب. اما خوب ممکنه تو فقط یه یخچالی که میپسندی صد ملیون بشه و یا حتی بیشتر

ن بابا ی یخجال ایرانی با ماشین لباسشویی ایرانی، گاز ایرانی در میاد 45، 50، شایدم بیشتر بقیش چی 

نه بابا زیاد سخت میگیری. من ک هنوز یکسال نشده جهیزیه خریدم، لباسشویی و یخچال دوقلو و گاز و کابینت و گلیم و فرش و زیرتلویزیون و تلویزیون و سرویس چوب گرفتم 40تمن. اون 10تمنشم شد خرج کاسه قابلمه🤨

ما با 50تمن کارمون حسابی راه افتاد. ولی قطعا اگه بخاید مجلل و اینا باشه دیگه نهایتا 100تمن بیشتر نمیخاد

نه بابا زیاد سخت میگیری. من ک هنوز یکسال نشده جهیزیه خریدم، لباسشویی و یخچال دوقلو و گاز و کابینت و ...

من خودم جهیزیم سال 92 شد 15 تومن وسایلی برقیمم همش خارجی بود ولی بقی رو خودم سخت نگرفتم  مثل مبل  بقیه چیزا 

الان برا آبجیم داریم کم میاریم تاحالا ی 250 ملیون خرج کردیم بازم مبل وسرویس خابش مونده 

ک هرچی حساب میکنیم اونم ی 50 تا 60 تومنی میخاد 

البته آدم قانع باشع با چیزای کمم می‌سازه ولی این آبجی من از هیچی نمیگذره بهش میگم خوب راحتی بخر ارزون تر در بیاد مبل بعد چند وقت دلتو میزنه تکراری میشه میگه ن 

من نمیخام پیش خواهرشوهرم جاریم کم بیارم البته اینم میدونم ک شوهرش خیلی پرش کرده ک بهترینا رو ببره 

آدما فرق دارن

دیگه نه اون 500_600که خودت گفتی منطقیه نه اون 50و100تومنی که بعضی دوستان گفتن، اون جهیزیه ای که شما توصیف کردی با قیمت های الان میشه تو رنج 200_300تومن، البته که سطح انتظارات اشخاص هم باهم متفاوته

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
نه بابا زیاد سخت میگیری. من ک هنوز یکسال نشده جهیزیه خریدم، لباسشویی و یخچال دوقلو و گاز و کابینت و ...

پارسل با امسال زمین تا اسمون فرق داره من خودم یخچالم خرداد 99 خریدم 22 تومن الان 48 ملیونه

چطوری میشه قیمت 5 تا برقی و بگی؟ماشین لباسشویی و یخچال جارو برقی باهم میشه 60ملیون

یخچال رو 8ونیم گرفتم تازه دوقلو، لباسشویی 8کیلویی ازین در فضاییا 8ونیم، جاروبرقی خدایی یادم نیست ولی هول و هوش 2تمن بود. والا من برج 2و3 خریدکردم نمیدونم تا الان قیمتا چجوری شده😟😟

یخچال رو 8ونیم گرفتم تازه دوقلو، لباسشویی 8کیلویی ازین در فضاییا 8ونیم، جاروبرقی خدایی یادم نیست ولی ...

زمین تا اسمون فرق کرده...من خرداد ..برج سه یخچال ساید اسنوا گرفتم 22 الان شدذه 48