2821
2789
عنوان

پای پرانتزی

332 بازدید | 33 پست

خانوما اگه راهکاری بلدین راهنماییم کنین

پسرم ۴سال ونیمه هست موقع راه رفتن پاهاشو به سمت داخل میزاره راه میره خیلی رو اعصابمه نمیدونم چیکار باید بکنم ؟؟؟؟

عضو بامداد خمار وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۵۹  تاریخ شروع ۲۵ مردادماه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پاهاشومحکم بای پارچه ببنددرستع دردداره امامجبورش کن تحمل کنه کمترمیشه اماخوب خوب نمیشه عملم میشه کرد اماخیلی زیاده من شوهرم تو۲۳ سالگی میبست پرانتزش کمترشداماخوب خوب نشدتوسن کم باید قنداق میکردی

پاهاشومحکم بای پارچه ببنددرستع دردداره امامجبورش کن تحمل کنه کمترمیشه اماخوب خوب نمیشه عملم میشه کرد ...

ببخشید نفهمیدم چه طکری باید با پارچه ببندم؟؟؟

ببخشید نفهمیدم چه طکری باید با پارچه ببندم؟؟؟

ول کن اینکارا رواگر عمو هاشم هستن زود تر ببر دکتر تو قد بچه هم تاثیر داره

متخصص ارتوپدی ببر

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
داخل ک ضربدری ولی هرچی زودتر ببر سریع خوب میشه نهایت ی عمل ساده انجام میدن  برطرف میشه وگرنه تو ...

بله فکر کنم شما درست میگین ضربدریه

داخل ک ضربدری ولی هرچی زودتر ببر سریع خوب میشه نهایت ی عمل ساده انجام میدن  برطرف میشه وگرنه تو ...

میشه اگه میدونین برام توضیح بدین چه جور عملیه ؟؟؟

چند سالشه دخترتون وآیا تاثیر داشته؟ باید تو خونه هم بپوشه؟؟

از دوسالگی فهمیدم .الان ۴ماهه میپوشه .تو خونه هم باید بپوشه .شربت کلسیم هم میدن بهش .اگر خوب نشد تو ۱۲سالگی عمل میکنن.۱۲ملیون خرج عملشه

بنده ها خدا دارن ....
از دوسالگی فهمیدم .الان ۴ماهه میپوشه .تو خونه هم باید بپوشه .شربت کلسیم هم میدن بهش .اگر خوب نشد تو ...

مشکل دخترتون شدیده یا نه؟

منظورم اینه که راه رفتنش تو ذوق آدم میزنه؟؟