2777
2789
عنوان

ميشه بخشيد😔

103 بازدید | 12 پست

بچه ها 

به نظرتون زن يا مردي كه خيانت كنه رو ميشه بخشيد؟

شما چيكار ميكنيد اگه بفهمين يه روزي بهتون خيانت شده؟

مشكل از چيه ؟

چرا انقدر خيانت تو اين زمونه زياد شده😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می بخشم و میرم دلیل اش یه چرخی اینجا بزنی معلومه دلشون پیش دوست پسر قبلی دوست دختر قبلی عشق بی خبرشون تو فامیل دوست آشنا ملاک های غیرمنطقی ازدواج قدبلند باشه چشش فلان باشه موقعیت اجتماعیش پولش کلی دلیل هست عزیزم

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....

بخشیدن !!

ادمی که یک بار قتل کنه قاتله ! ادمی که یک بار خیانت کنه هم خائنه ! به نظرت اگه یه قاتل بیاد بگه ببخشید دیگه تکرار نمیکنم ! دیگه قاتل نیست ؟ نه ! تا ابد قاتله !!!! تاااا ابددددد

فقط بعضی به خاطر بچه هاشون یا شرایطتشون تحمل میکنن ! بعضی ها هم میتونن فراموش کنن !

اما چه تحمل چه فراموشی کسی که خیانت کنه یه خائنه فرقی توی ماجرا نداره ! 

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
بخشیدن !! ادمی که یک بار قتل کنه قاتله ! ادمی که یک بار خیانت کنه هم خائنه ! به نظرت اگه یه قاتل بی ...

اره ولي ميشه باهاش دوباره زير يه سقف زندگي كرد به خاطر بچه ها؟ 

می بخشم و میرم دلیل اش یه چرخی اینجا بزنی معلومه دلشون پیش دوست پسر قبلی دوست دختر قبلی عشق بی خبرشو ...

به نظرم اگه از اول عشق وجود داشته باشه 

هيچوقت خيانت نميشه

الان دیگه خیانت یه جور بی کلاسیه... خب هر کی راصی نیست طلاق بگیره بره دنبال زندگیش

من ديدم بعضي ها رو كه زنشون  و دوست دارن و طلاق نميدن 

واي خوب با يكي ديگه هم هستن 

اره ولي ميشه باهاش دوباره زير يه سقف زندگي كرد به خاطر بچه ها؟ 

اگه زندگیت رو دوست داری اب دستته بزار زمین و برو پیش یه مشاور کار بلد ، شاید خیلی دیر نشده باشه و بتونی حداقل برای حال خودت توی زندگی کاری بکنی❤

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...

ولی حتما مطمئن شو که مشاور درست و حسابی باشه ! هر مشاوره رفتنی فایده نداره حتی بعضی وقتا بد ترم میشه !