2777
2789
عنوان

بچه ها من دیگ بریدم

209 بازدید | 21 پست

من دیگ خسته شدم واقعا دیگ خسته شدم هرکی میبینتم میگ چرا قیافت انقدر بهم ریخته و زشت شدی چرا صورتت انقدر لاغر شده

صورتم پر بود .غصه ی ادم احمق رو میخورم از ریخت و قیافه افتادم در صورتی ک اون روز ب روز زیباتر میشه اشکم در اومده. مادرمم میبنه این شکلی شدم غصه میخوره. یکی کمکم کنه چیکار کنم صورتم چاق بشه خواهش میکنم من دیگ بریدم

اینم بگم اصلا اشتها ندارم  خیلی زشت شدم کسی نمونده ک نگفته باشه چرا این شکلی شدی

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

دلتم بخواد لاغر

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره بابا 

خواهر منم همچین شده بود الان درست شده 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

منم مثه شمام خیلی عصبی و استرسی ام و لاغر شدمه

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

اول ازهمه روحیتو حظ کن اعتماد به نفستم بالاببر اون ادمی که غصشو میخوری وبزار کنار باهمه ی سختیهاش واینکع دلت به مادرت بسوزه غصتو میخوره من دخترم دوروزه دلش گرفته دانشجوعه 

بخدااز غصش دیوانه شدم میفهم حال مادرتو

لایک نکنید