2777
2789
عنوان

مامانهای ۱۴۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 202 پست
تنها ماهی بود از شر علایم کاذب راحت شده بودم  این قد سرم شلوغ شده بود نمیدونستم موعدم کی هست ا ...

اره همه میگن ولی خب نمیشه بهش فک نکرد.ایشالا خدا دامن همه رو سبز  کنه ایشالا

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم اومدممم 💃💃💃 اوف چه پرو پیمون شد تاپیکمون 🥰🥰

اره ماشالا تعداد مامانا بیشتره ولی😍

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
اره ماشالا تعداد مامانا بیشتره ولی😍

اونم خوبه. سوال داشتیم ایشاله وقتی نینی اومد تو دلمون دستمون پره. ایشاله همشون به سلامتی زایمان کنن. الهی امین 

آینده حتما" زیباست.🥰
اونم خوبه. سوال داشتیم ایشاله وقتی نینی اومد تو دلمون دستمون پره. ایشاله همشون به سلامتی زایمان کنن. ...

ارع ایشالا

بله خودم خواستم بندازم . پیروز موعدم بود

خب بی بی چک بزار دیگ الان حتما نشون میده دیگ

بی بی همش منفیه حتی زمانی که اثر امپول توی خونم بود الان رفتم از دادم

ایشالا ک مثبته عزیزدلم ،جوابش کی اماده میشه 

گفت ۱۲ اینا

ایشالا ک ب حق فاطمه زهرا مثبت باشم گلم🤲حتما بیای خبرشو بدی.. راسی علائم نداری؟

ایشالا ک ب حق فاطمه زهرا مثبت باشم گلم🤲حتما بیای خبرشو بدی.. راسی علائم نداری؟

والا من سر بارداری های قبلی هم بی حال شده بودم هم چشام همش انگار باد کرده بود و خوابم میومد همین که شدیداً درد سینه داشتم الان فقط نمیاد درد سینه دارم احساس می کنم هی کم و زیاد میشه و اینکه زیر دلم یه مقدار کمی درد میکنه ولی هیچ علائم دیگه ای که بگم مطمئنم باردارم ندارم البته دیشب بیمقدار تخمدان چپ و راستم تیر میکشید خیلی کم یعنی چیزی حس میکردم درد آنچنانی نداشت که بگم وای از درد اصلا نمی تونستم بخوابم و این حرف آ

والا من سر بارداری های قبلی هم بی حال شده بودم هم چشام همش انگار باد کرده بود و خوابم میومد همین که ...

ایشالا ک بارداری عزیزم برات ۳ تا صلوات فرستادم🙏

ایشالا ک بارداری عزیزم برات ۳ تا صلوات فرستادم🙏

یه دنیا ازت ممنونم ایشالله خدا یه بارم شده بهم یه نگاه بکنه ما هم حاجت روا بشیم

به قول اون آقا که  می‌گه یا امام رضا تو که گره رو وا می کنی پس چرا امروز و فردا می کنی