2777
2789
عنوان

ازدواج دختر۱۵ ساله با مرد۳۲ ساله😲😳

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 48 پست

به اختلاف سنی نیست اصلا یه شعور طرف مقابله

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

من اختلاف سنیم با شوهرم از اینم بیشتره 

۱۶ سالگی عاشقشم شدم ۲۰ بهش رسیدم 

هنوزم وقتی شبا از سرکار میاد قلبم می خواد بیاد بیرون از شدت هیجان عاشقانه دوسش دارم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منم۱۵سال از شوهرش کوچیکتره ، خودش۲۱ الان بچش کلاس دومه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نمیگم شوهرم بده خیلیم خوبه همه نیازهای منو آرزوهای منو برآورده کرده

خداروشکر😍❤

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

من ۱۹ سالمه شوهرم ۳۰ سالشه تقریبا ۵.۵ساله پیش عقدکردیم ۴ ساله ام عروسی کردم مشکلی نداشتم به جز یکی دومورد که تایپیک زدم

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
دوست منم۱۵سال از شوهرش کوچیکتره ، خودش۲۱ الان بچش کلاس دومه

خودم۱۰سال از شوهرم کوچولوترم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
خداروشکر😍❤

مرسی🥰

من اختلاف سنیم با شوهرم از اینم بیشتره  ۱۶ سالگی عاشقشم شدم ۲۰ بهش رسیدم  هنوزم وقتی شبا ...

نمیگم که اینجور ازدواجا همشون خوب نیس خب منم دیدم خیلیم خوشبختن،ولی دختره ته دلش میگه کاش یکم مجردی میکردم و از این حرفا،خوشبخت شی عزیزدل❤

_ این کفشت زشته + اره میدونم همه میگن _ اگه میدونی چرا میپوشی؟؟ + راحتی من مهمه یا حرف مردم؟!!؟!😊

انشالله همه خوشبخت بشن 

من ۱۹ سالمه شوهرم ۳۰ سالشه تقریبا ۵.۵ساله پیش عقدکردیم ۴ ساله ام عروسی کردم مشکلی نداشتم به جز یکی د ...

خوشبخت شی،مشکل که تو همه  رابطه ها هس😅

خوشبخت شی،مشکل که تو همه  رابطه ها هس😅

ممنون عزیزم همچنین

تو رو خدا انقد نگید بچه بلوغشون کامله و از ما نه دهه شصتی هستیم جلوترن فاصله سنیشون درست نیست اما ...

درست ولی تجربه یچیز دیگس😊