الان ی عده میگن ب ما و شما چ اون دسته بیشعور ها تشریفشان رو از تاپیک گم کنن چون خب ب ما و شما چ دیگه
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم
دوست منم 13سالگی دادنش ب ی مرد 30 ساله. البته دخترخ خیلی حرف نشنو بود با 13 سال سن با دوس پسرش دوتایی میرفتن کوه و بیابون و اینا🤦♀️ واسه ازدواجم دختره از خداش بود. لامصب ب پسره گفته بود باید مهریمو بدی وگرنه باهات نمیخابم. مهریشم گرفته بود تو عقد🙄😳 ولی پسره فوق العاده پولدار بود. دختره میگف نهایتا بشه 30 سالم میمره دیگ. بعدشم با شوهر آزادی بیشتری دارم اینم دیگه حوصله نداره راه ب راه بیفته دنبال من، خیلیم اذیت کنه یکم پول ازش جمع میکنمو طلاق میگیرم🙄😳
دختر عموی منم تو سن ۱۵ سالگی با یکی که هجده سال از خودش بزرگتره ازدواج کرد ازش خبر ندارم انشالله که خوشبخت باشه تو زندگیش.هضمش واسه من خیلی سخته.هنوزم بعد از چند سال یادم میفته اعصابم خورد میشه.
از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...