2777
2789
عنوان

یه کاربر خیلی بیشعور ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همین چیزاست که درخاست دوستی کسی رو رد میکنم

من شمارو خیلی دوست دارم😍

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
شما توقبل اینک باهات توسایت دوش شه بهش دادی؟

ن یه بار در خواست داد چت کردیم گفت شماره بده سوالی میپرسم سوللش مذهبی بود والا

بعد امشب گف درخواستمو قبول کن گفتم تو دوستا هستی گفت ن لغو شده ک قبول کردم ک اینطور شد خاک توسرش

من شمارو خیلی دوست دارم😍

ممنون عزیزم❤😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بخدا دختر بود

خدایی اسم کاربریش چی بودحداقل حروف اولشوبگوب یکی مشکوکم

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔

😨فکر نکنم زن بوده باشه

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ممنون عزیزم❤😚

❤❤😍

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻