2777
2789
عنوان

یه کاربر خیلی بیشعور ....

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 91 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بخاطر همین چیزاست که درخاست دوستی کسی رو رد میکنم

من شمارو خیلی دوست دارم😍

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
شما توقبل اینک باهات توسایت دوش شه بهش دادی؟

ن یه بار در خواست داد چت کردیم گفت شماره بده سوالی میپرسم سوللش مذهبی بود والا

بعد امشب گف درخواستمو قبول کن گفتم تو دوستا هستی گفت ن لغو شده ک قبول کردم ک اینطور شد خاک توسرش

من شمارو خیلی دوست دارم😍

ممنون عزیزم❤😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بخدا دختر بود

خدایی اسم کاربریش چی بودحداقل حروف اولشوبگوب یکی مشکوکم

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
ممنون عزیزم❤😚

❤❤😍

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز