2777
2789

بفرماييد

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهااااا گوشمو ساکشن کردم ولی هنوز کیپه سوتم میکشه چیکارکننننننم

چرا ساكشن كرديد؟

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
جی ریخت تو گوشت قبل از  ساکشن ؟ اسم قطره اش را می دونی ؟

یه قطره دادبهم گلیسیرین فنیکه سه روز زدم رفتم ولی جرما نرم نشده بود امکانش هست هنوز مونده باشه؟

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
گوشم جرم داشت سرما خوردم یهو کیپ شد رفتم ساکشن کرد جرمارو دراورد ولی هنوز کیپه نمیدونم چیکارکنم

شايد بدليل مرضيتونه اينجوري فكر ميكنيد 

درد نداريد؟

شايد بدليل مرضيتونه اينجوري فكر ميكنيد  درد نداريد؟

اخه الان خوب شدم مریض نیستم فقط یدونه گوشم کیپه انگار توش هواس بعد ساکشن یکم درد گرف نمیدونم چیکار کنم

یه قطره دادبهم گلیسیرین فنیکه سه روز زدم رفتم ولی جرما نرم نشده بود امکانش هست هنوز مونده باشه؟

درد داشت؟چقد شد هزینش؟از کجا میشه فهمید جرم داره؟من یه مدته شنواییم ضعیف شده

درد داشت؟چقد شد هزینش؟از کجا میشه فهمید جرم داره؟من یه مدته شنواییم ضعیف شده

نه من یکم جرمام سفت بود یه کوچولو درد گرفت بری دکتر بهت میگه جرم داره یانه 

۴۰تومن جفت گوشم

اخه الان خوب شدم مریض نیستم فقط یدونه گوشم کیپه انگار توش هواس بعد ساکشن یکم درد گرف نمیدونم چیکار ک ...

خب چند تا احتمال داره كه من همينطوري نميتونم تشخيص بدم تشريف ببريد مجددا متخصص معاينة كنند