2777
2789
عنوان

چجوری خبر سرطانمو بدم به مادرم ؟؟

4631 بازدید | 115 پست

سلام خانما خوبید شب همگی بخیر 

من یه دختر مجردم که به تازگی فهمیدم مبتلا به سرطان شدم بابام خبر داره مامانم معده ش رو عمل کرده ۸۰ درصدش رو درآورده بفهمه من چه اتفاقی برام افتاده میمیره حالا موندم چجوری این خبرو بدیم چون میخام موهای قشنگمو بزنم 🖤😍

الهی بمیرم 🖤🖤🖤🖤🖤😔😔😔😔😔 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 

انشاالله به امید خدا خوب میشی

برا سلامتیت صلوات فرستادم

یه صلواتم برا من بفرس💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بیلمیرم 

هر جور بگی حالش بد میشه براش قبلش آب قند درست کن

پدرتم خونه باشه

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐

انشالله زوده زود خوب بشی❤

میشه برای اینکه به آرزوم برسم یه صلوات بفرستین واسم؟💙 با افتخار بلینک هستم 😍💖لطفا تو تاپیک هایی که درباره بلک پینک یا گروه های دیگه کره ای هست تگم کنید💖💖

عزیزم به نظر من موهاتو کامل نزن ...اول خیلی خیلی کوتاه کن و بگو میخوام سرم هوا بخوره...بعد کم کم با حفظ روحیه بهش بگو...نگرانم نباش عزیزم خیلی زود خوب میشی و موهات درمیاد😍❤

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱