2777
2789
عنوان

بیاید کمک لطفا

30 بازدید | 3 پست

خانوما من از شوهرم خیلی راضی ام واقعا مهربون و آقاست و هیچ وقت بهم بی احترامی نکرده خیلی دوسش دارم فقط یه مشکل دارم اینکه وقتی میخوایم بریم جایی مخصوصا خونه مادرش وقتایی که مهمون داره میگم فلان لباس خوشگله ات رو بپوش میگه آخه من تیپ بزنم که چی بشه وقتی میخوام برم وایسم تو دود کباب درست کنم در حالی که داداشاش فقط عین...میشینن خوب من دلم میخواد خوش پوش باشه تازه تا من آماده شم هزار بار زنگ میزنن که پس کجا موندین بیاید دیره و فلان نه بخاطر خودمون بخاطر اینکه کباب درست کنه شوهرم هم همش میگه زود باش زود باش کلافه میشم بخدا موندم چطور بهش بگم که نگه پیله نکن چون از اونور اعصابشون خورد میکنن

بنظرم وقتی خود شوهرت میخاد و مشکلی نداره هیچی نگو

پس دل من چی میشه این وسط چرا باید داداشش اتو کشیده و آرایشگاه رفته بیاد خونه مامانش جلو مهمونا شوهر من.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دل من چی میشه این وسط چرا باید داداشش اتو کشیده و آرایشگاه رفته بیاد خونه مامانش جلو مهمونا شوهر ...

متاسفانه بعضی از بچه ها تو خانواده کمتر بهشون توجه میشه و جالبه همین پسرا بخای عوضشون کنی یا کوچیکترین حرفی بزنی بیشترین گاردو میگیرن،بنظرم اون بجای خانواده ای که بهش اهمیت نمیدن و واسه کار خودشون میخانش شمارو بهش داده و این رفتارتون از علاقه واینک دوسدارین همسرتون سر باشه از دیگران ولی خودشم اینو میخاد تاحالا گله ای کرده؟