2777
2789

چن سالته ؟ 

چن سالشه ؟ 

چه نسبتی داره؟ 

باهاش حرف زدی تا حالا ؟ 

اینستاتو داره؟ 

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۲۹  اونو نمیدونم از فروشگاهش خرید میکنم اینستاشم دارم شمارشو دارم

خب حداقل سنشو میفهمیدی شاید کوچیکتر باشه ازت😑

اونم فالوت کرده؟ 

اره میتونی مخشو بزنی به راحتی . 

اگر اینستاتم داشته باشه که فوق راحته 😂

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾
نه مطمئنم کوچیکتر نیست من اینستا ندارم

خب اینستارو نصب کن . 

بعد سعی کن پی وی بزنی با پی وی فالوش کنی . اینجوری میفهمه داری یه امارایی میدی . ولی پی ام نده اصلا و ابداااااا . هرازگاهی مثلا عکساتو استوری کن یا متنایی که ربط به سینگلی داره 🤣 

چون اصولا مردا یکم خنگن ، باید یه عکس العملی ببینن تا بیان سمتت . شایدم همین الان اونم داره به تو فکر میکنه ولی روش نمیشه بیاد بگه . 

اها راستی مطمئن شو که متاهل نباشه ها که خدایی نکرده ضربه نخوری خوشگلم 💕‌

خب اینستارو نصب کن .  بعد سعی کن پی وی بزنی با پی وی فالوش کنی . اینجوری میفهمه داری یه امارای ...

نه بابا نیست هر سری با یه دختره داره حرف میزنه میرم فروشگاهش

انقدر وسایل گرون شده که به خدا دیگه پول ندارم به بهانه ای برم خرید

نه بابا نیست هر سری با یه دختره داره حرف میزنه میرم فروشگاهش انقدر وسایل گرون شده که به خدا دیگه پو ...

الهی بگردم 😂 

نکنه لوازم ارایشی داره؟ 😑