2821
2789
عنوان

شوهر عصبی

595 بازدید | 18 پست

دوستان ببخشید یه سوال دارم شما اگه شوهرتون عصبی باشه پرخاشگر باشه داد میزنه حق به جانب باشه چکار میکنید ؟ که عرصه رو براتون تنگ کنه ..آیا شکایتشو برای خانوادتونم میکنید؟

من نزدیک ۲۰ روزه از خونه زدم بیرون بخاطر همین کاراش

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

والا ۱۴سال تحمل کردم دم نزدم به هیچکس نگفتم 

آخه میدونی اگه میگفتم اونموقع خوبیاش از بین می‌رفت بعدش که آشتی میکردیم برام خوبی میکرد تو نظر خانوادم فقط بدیهاش میومد الان عالیه 

البته همیشه عصبی نبود ها ولی بازم دیگه..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا اینکارو نکن مگه اینکه خدایی نکرده قصد جدایی داشته باشی در غیراینصورت اصلا در مورد مشکلات زندگیتون نه با خانواده همسر نه خودتون به هیچ وجه صحبت نکنین

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘

اگه خیلی بیش از حد پیش بره صدرصد ،،،،،

و بدونی دیگه واقعا داره اذیتت می‌کنه و از پسش برنمیای و همینجور اگه بگذره روز به روز روش بازتر میشه و پرروتر میشه ،بله باید با خانواده ها درمیون گذاشت !

اگه میبینی داره خیلی قلدری می‌کنه و عادت می‌کنه به پرخاشگری و زور گفتن ،،،به خانواده آت بگو تا جلوش رو بگیرن ،،،،

چون اگه عادت کنه به زور گفتن بهت نمیتونی تغییرش بدی 

والا ۱۴سال تحمل کردم دم نزدم به هیچکس نگفتم  آخه میدونی اگه میگفتم اونموقع خوبیاش از بین می‌رف ...

شما یا خیلی تحملت زیااااااد بوده ،

یا شوهرت عصبانیتش کم بوده و در حدی نبوده که اذیتت کنه !!!

چون خیییلی سخته با یه آدم عصبی بخوای زندگی کنی و هر لحظه منتظر  تنش باشی و همیشه ااضظراب و استرس داشته باشی !!!

عمر و جوونی آدم به باد می‌ره وقتی آرامش نداشته باشی 

خوبی هاش از بین می‌ره که بره جهنم ،،،،چرا باید خودت رو اذیت کنی بخاطر یه آدم دیگه !باید گذاشت همه بشناسنش

خیلی دوست دارم برم پیش مشاور و حرف بزنم که خالی بشم ..

خیلی مرد خوبیه ..اما گاهی اوقات خیلی عصبی و پرخاشگر میشه و اصلا متوجه نیست اون نفر جلوییش کی هست مادرشه خانمشه ..بهش میگم چرا دوست داری بقیه فکر کنن دیوانه هستی..البته خانواده خودم هیچی نمیدونن و فکز میکنن خیلی خوبه و اروم چون هیج وقت ابروشو نبردم اما خانواده خودش میشناسن

من هیچ وقت جرعتشو ندارم به خانوادم بگم نمیدونم چرا

عزیزم شما هم مثل من حتما با خانواده ات رودربایسی داری ،،،و راحت نیستی و روت نمیشه و شایدم نمی‌خوای ناراحت بشن ! 

عزیزم من هشت ساله رو تمام بداخلاقی و عصبی بودن شوهرم رو پاپوش زدم ،،،ولی الان دیگه نمیتونم و می‌خوام بگم بهشون !!و تمام بدی های همسرم رو می‌خوام به تمام اطرافیانم بگم !!که بفهمن دارم با کی زندگی میکنم !!

چون فهمیدم این مرد ارزش نداره

اگه از اول میگفتم کار به اینجا نمی‌کشید و یه فکری میکردن!!نمبخوام دیگه سکوت کنم !!!

نمبخوام به فکر غرور یا ابرو یا ناراحتی اطرافیانم باشم !!

ولی خب اگه خودت از پسش برمیای درستش کن !!

اگه نه حتما از بقیه کمک بگیر 

فقط نزار عادتش بشه و این عصبی بودنش باعث بشه روش به روت باز بشه و براش عادی بشه برای همیشه !

اگه شوهرم اینجوری باشه با زبون خوش میفرستمش بره روانشناس تا تحت رواندرمانی پرخاشگریشو کنترل کنه

اگرم نره خودم میرم که ببینم چی میشه که در مقابل چنین آدمی دارم کوتاه میام‌ و ادامه میدم 

اگه بخوای من دکتر روانشناس خیلی خوب میشناسم خودم پیشش میرم 

میتونم بهت معرفی کنم

اگر راهی نبود راهی بساز ...