y_elmira مدیر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 عنوان آندوسکوپی | مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 27 پست سلام خانما . دوستان کسی اندو در دوران بارداری انجام داده ؟؟ چجوریه ؟؟ 1399/11/17 | 22:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳وروجک عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 560 قرص ک نمیتونم بخورم ولی چون دردم زیاد گفتم حداقل مشکلم پیدا بشه پنتوپرازول نمیخوری؟من سر حاملگیم میخوردم
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 پنتوپرازول نمیخوری؟ من سر حاملگیم میخوردم میخورم جواب نمیده
حلماااااااااااا عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 756 سلام عزیزم شما حالت بهتر شده؟ او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 سلام عزیزم شما حالت بهتر شده؟ سلام خانمی نه عزیزم بهتر نشدم اصلا . دارم میرم سراغ طب سنتی ببینم چی خوبه شما چی شما بهتری ؟؟شمام سوزش داشتی ؟؟
حلماااااااااااا عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 756 سلام خانمی نه عزیزم بهتر نشدم اصلا . دارم میرم سراغ طب سنتی ببینم چی خوبه شما چی شما ب ... اره عزیزم من سوزش شدید دارم و تهوعنه هنوز خوب نشدم متاسفانه شما چون باردار بودی نگرانتون بودم او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 اره عزیزم من سوزش شدید دارم و تهوع نه هنوز خوب نشدم متاسفانه شما چون باردار بودی نگرانتون بو ... مرسی ک بیادم بودی التماس دعا دارم دارو چی مصرف میکنی ؟؟سوزشهات ۲۴ ساعت هست ؟؟
حلماااااااااااا عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 756 مرسی ک بیادم بودی التماس دعا دارم دارو چی مصرف میکنی ؟؟ سوزشهات ۲۴ ساعت هست ؟؟ پنتو پرازول ۴۰ صبح ها دومپریدون هر وقت تهوع دارم کلیدینیوم سی نیم ساعت قبل غذا بله دائما سوزش دارم دکتر بهم گفت حامله هم بشی باید قلپ قلپ شربت معده بخوری شما سوزشت دائمیه؟بعد غذا میلت میشه؟ او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 دائمی سوزاشم و خیلی هم شدید هست قرصای پنتوپرازول و حانواده اش هم برام جواب نمیداد دیگ و اینکه باعث پولیپ شده بود حذفشون کرد دکتر الان بیشتر اذیتم غذا میلم ک میکشه ولی هربار غذا میخورم جووون میدم بعدش
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 پنتو پرازول ۴۰ صبح ها دومپریدون هر وقت تهوع دارم کلیدینیوم سی نیم ساعت قبل غذا ... مصرف غذامو کم کردم و رژیم دلرم میگرم فعلا ک تاثیری نکرده
حلماااااااااااا عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 756 دائمی سوزاشم و خیلی هم شدید هست قرصای پنتوپرازول و حانواده اش هم برام جواب نمیداد دیگ و اینکه ... عزیزم مگه چه مدت دارو مصرف کردی که باعث پلیپ شد؟آندوسکوپی کردید و متوجه پلیپ شدید؟ او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 عزیزم مگه چه مدت دارو مصرف کردی که باعث پلیپ شد؟ آندوسکوپی کردید و متوجه پلیپ شدید؟ یکسال . دوسال قبلشم یه مدت کوتاه چهار پنج ماه
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 عزیزم مگه چه مدت دارو مصرف کردی که باعث پلیپ شد؟ آندوسکوپی کردید و متوجه پلیپ شدید؟ اره عزیزم اندوسکوپی بهم نشون داد .
y_elmira مدیر استارتر عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 5922 عزیزم مگه چه مدت دارو مصرف کردی که باعث پلیپ شد؟ آندوسکوپی کردید و متوجه پلیپ شدید؟ سلام شما معده ات بهتر شد یا نه ؟؟