گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشقهاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
مامان من همشم میگه ازدواج میکنی بچه دار میشی انگار داره بهم فحش میده چندبار بحثمون شده سراین جریان. ...
نمیشه دلی ک شکست عمرا خوب بشه.....منو همسر عوضیم بعد ۶ سال دوستی ازدواج کردیم ده سال زندگی کردیم باعشق ولی وضع ماایش بد بود یبار بروش نیاوردم گفتم همینکه همو دوست داریم کافیه یه پسر ۷ ساله دارم دومی هم اخر اینماه انشالله بدنیا میاد ولی دو ماه پبش خیانت کرد بهم و شکستم بدجورم شکستم اصلا فکرشم نمیکردم ک بامن همچین کاری کنه رفتم تقاضای طلاق و..... مشاور دادگستری و یه قاضی بهم گف برو بعد زایمان بیا یعنی در عرض چند روز زندگیم پاشید ازهم ......ازدواج نکن اگر شاعلی ک خوب اگر نه حرف ای یاد بگیر و لذت ببر همه خوشی ک تو ازدواج نیس
سریع باید در روز جمعه غسل کنید و سپس دو رکعت نماز حاجت به جا آورید. به نیت مطلوب صلوات بفرستید و ۲۴۵ مرتبه سوره ی توحید را بخوانید. سپس دعای زیر را تلاوت کنید: بسم الله الرحمن الرحیم قل هوالله احد یا جبرائیل الله الصمد یا میکائیل لم یلد و لم یولد یا اسرافیل ولم یکن له کفواَ احد یا دردائیل اَجیبونی وَ لَیِّن لی قلب فلان بن فلان وَ سَخِّرهُ بِحَقِّ کُن فَیَکون . به جای فلان بن فلان اسم طرف و نام پدرش را بنویسید اگر طرف خانم بود به جای بن بگویید بنت ادامه در https://novinatlas.com/1397/05/03/دعا-برای-عاشق-كردن-فرد-مورد-علاقه-2/
اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
سریع باید در روز جمعه غسل کنید و سپس دو رکعت نماز حاجت به جا آورید. به نیت مطلوب صلوات بفرستید و ۲۴۵ مرتبه سوره ی توحید را بخوانید. سپس دعای زیر را تلاوت کنید: بسم الله الرحمن الرحیم قل هوالله احد یا جبرائیل الله الصمد یا میکائیل لم یلد و لم یولد یا اسرافیل ولم یکن له کفواَ احد یا دردائیل اَجیبونی وَ لَیِّن لی قلب فلان بن فلان وَ سَخِّرهُ بِحَقِّ کُن فَیَکون . به جای فلان بن فلان اسم طرف و نام پدرش را بنویسید اگر طرف خانم بود به جای بن بگویید بنت ادامه در https://novinatlas.com/1397/05/03/دعا-برای-عاشق-كردن-فرد-مورد-علاقه-2/
اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
خداروشکر ی نفرم به من حق داد به ازدواج فکرنکنم. همه کار بلدم منتهی شهرمون خیلی کوچیکه جواب نمیده متا ...
واسه منم کوچیکه ولی در حد منشی و....کارهست ....کتاب بخون بذار ذهنت باز شه با هر نوع بشری بتونی کنار بیایی طرز فکر و حرفاش اذیتت نکنه من دو ساله کتاب میخونم اندازه کتاب بهم ارامشو میده ادما نمیدن .....برقص شاد باش گوربابای دنیا و ادمای بدش ک دلمونو شکستن