2777
2789
عنوان

شب ها......

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 64 پست
باید بتونی کنترلش کنی... کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس ۹۹ ...

دقیقا وی نمونه دگه ک نفس ادم میگیره اینه ک دلتنگ چهره و عزیزی میشی ک دگه هیچوقت نمیبینیش ونمیدونی خاک باچهره قشنگش چکارکرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن ۳ماه میشه کاتیم.هوف خیلی دلتنگم

سریع باید در روز جمعه غسل کنید و سپس دو رکعت نماز حاجت به جا آورید. به نیت مطلوب صلوات بفرستید و ۲۴۵ مرتبه سوره ی توحید را بخوانید. سپس دعای زیر را تلاوت کنید: بسم الله الرحمن الرحیم قل هوالله احد یا جبرائیل الله الصمد یا میکائیل لم یلد و لم یولد یا اسرافیل ولم یکن له کفواَ احد یا دردائیل اَجیبونی وَ لَیِّن لی قلب فلان بن فلان وَ سَخِّرهُ بِحَقِّ کُن فَیَکون . به جای فلان بن فلان اسم طرف و نام پدرش را بنویسید اگر طرف خانم بود به جای بن بگویید بنت ادامه در https://novinatlas.com/1397/05/03/دعا-برای-عاشق-كردن-فرد-مورد-علاقه-2/

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

دلتو خالی کن نزار پر بمونه...عقده میشه... از ما به شما گفتن...

کجا خالی کنم پیش کدوم آدمی که بتونم بهش اعتماد کنم ی بار پیش زن برادرم ی کلمه حرف گفتم رسوای عالمو آدمم کرد پیش مادرم بگم که مریصه پیش پدرم بگم که سرکوفت بزنه بگه بحرفم گوش ندادی پیش کدوم آدمی بگم که بدون سرکوفت گوش کنه به حرفام تا خالی شم

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
درست میگی واقعا منکه کلا قلب ندارم دیگ.. یه مشت خونه... جالبه بدونیم واقعا وقتی قلب بشکنه.. خونریزی ...

بله پس ناراحتی نکن.

هیجکس قده خودت دوست نخواهد داشت...

زندگی کن لذت ببر بده بره هرچی ناراحتیه

چون تو این دنیا بیخیالا برندن

عمو اصغر 😐😶
مهم این نیس اونا چیکار کردن.. مهم اینه شما تجربه به دست اوردی... تجربه ایی که میتونه خشت باشه واسه ...

مهم اینه ادم نمیتونه فراموش کنه 

مهم اینه نمیفهمه اون ادم ادم زندگیش نیس 

مهم اینه....

ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
دقیقا وی نمونه دگه ک نفس ادم میگیره اینه ک دلتنگ چهره و عزیزی میشی ک دگه هیچوقت نمیبینیش ونمیدونی خا ...

مصادیق زیادی تو دلتنگی وجود داره...

حال همتون الهی همیشه خوب باشه...

شماها همه جای خواهرای نداشته من...

ناموس این کشورید.. ان شالله همیشه حال همتون خوب باشه

عمو اصغر 😐😶
کجا خالی کنم پیش کدوم آدمی که بتونم بهش اعتماد کنم ی بار پیش زن برادرم ی کلمه حرف گفتم رسوای عالمو آ ...

مثل منی   ...خواهر ندارم      مامانمم  مریضه   دلم  نمیادبهش بگم....زنداداشامم  دهن  لقققق....ب کسی  اعتماد  ندارم   همش میریزم  تو خودم      میدونم  اخر سرم  دق میکنم 

کجا خالی کنم پیش کدوم آدمی که بتونم بهش اعتماد کنم ی بار پیش زن برادرم ی کلمه حرف گفتم رسوای عالمو آ ...

دوربین گوشیتو روشن کن همرو به خودت بگو اول...

از ریز تا درشت... خودتو بعدش ببین...

ببین قیافت چجوری میشه از ناراحتی و دلتنگی... و توی همون دوربین به خودت قول بده ک حالت بد نباشه...

تست کردم جواب گرفتم... مزخرفم نیس

عمو اصغر 😐😶
مثل منی   ...خواهر ندارم      مامانمم  مریضه   دلم  نمیادبهش بگم. ...

مامان من همشم میگه ازدواج میکنی بچه دار میشی انگار داره بهم فحش میده چندبار بحثمون شده سراین جریان. اینجوری نکن باخودت زندگیه دیگه میگذره منم گاهی کن میارم اینجا ی حرفایی خوندم انگار داغ دلم تازه شد. اه...

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق.