2777
2789
عنوان

شب ها......

2557 بازدید | 64 پست

شب

سرآغـازِ

تمامـِ

دلتنگی هـاست

شبتون_# بی فکر ❤

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه دلتنگی دست خود ادمه؟

باید بتونی کنترلش کنی...

کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس

۹۹ درصد افراد دلتنگ ادماییین ک یا ولشون کردن... یا بهم دیگ نمیخوردن...  خیانت دیدن و ....

اما من دلتنگ ادمیم ک خودم با دستای خودم زندگیشو تباه کردم...

این نوع از دلتنگیه ک نفس ادمو میگیره اخرشب

عمو اصغر 😐😶
اگرم دلتنگ میشید خواهش میکنم یک ثانیه قبلش بگید ارزششو داره؟!بعد دلتنگش شید... دلتون تنگ  ا ...

یک سری ادم ها عوضی وارد زندگی ادم میشن....

عوضی باهاشون خاطره میسازی...

عوضی میشن همه زدگیت

اما عوضی عوضی هیچوقت فراموش نمیشن.....

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
اگرم دلتنگ میشید خواهش میکنم یک ثانیه قبلش بگید ارزششو داره؟!بعد دلتنگش شید... دلتون تنگ  ا ...

پستتون واقعا قابل تامل بود 

سپاس 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
باید بتونی کنترلش کنی... کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس ۹۹ ...

هرکس دردش برا خودش از همه سنگین تره 

مهم اینه ادم دلتنگه حالا چ‌دلتنگ ی ادم خائن یکی ک دوست نداره ی هرچی 

ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
باید بتونی کنترلش کنی... کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس ۹۹ ...

ولی من فقط دلتنگ خودمم

خودم قبل از اون

یک سری ادم ها عوضی وارد زندگی ادم میشن.... عوضی باهاشون خاطره میسازی... عوضی میشن همه زدگیت اما ع ...

مهم این نیس اونا چیکار کردن..

مهم اینه شما تجربه به دست اوردی...

تجربه ایی که میتونه خشت باشه واسه ساختن ایندت

رویایی حرف نمیزنم ولی رفتنیو باید داد ک بره...

و مطمعن باش وقتش که بشه یکی میاد همه اینارو میشوره میبره

عمو اصغر 😐😶
مهم این نیس اونا چیکار کردن.. مهم اینه شما تجربه به دست اوردی... تجربه ایی که میتونه خشت باشه واسه ...

کاش میشد این کار را کرد ولی اون ادم الان همسرمه

سخته که باشه ولی خیلی سختتره ک نباشه

خیلی وقته دلم براش تنگ نمیشه نه اون نه هیچکس دیگه

فقط ب حماقتام فکر میکنم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
مهم این نیس اونا چیکار کردن.. مهم اینه شما تجربه به دست اوردی... تجربه ایی که میتونه خشت باشه واسه ...

به همین راحتیام نیست کسی که بدترین صربه ها رو خورده بتونه دوباره اعتماد کنه که اونم بشوره ببره. 

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق.