2777
2789
عنوان

حس بویاییم خیلی کم شده و بی حالم یه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 56 پست
کامل نه کلاب و نعنا پیاز و اینجور چیزا رو میفهمم ولی بوی عطر واسپری شامو اینا کلا بوی بدی میدن😂😂عا ...

ن من بوی بد حس نمیکنم از چیزی ‌. کلا بوش حس نمیکنم . یعنی حس بویاییمون دیگه اصلا برنمیگرده ؟ 

پی سی ار بدید بنظرم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کروناییا همون بوی گلاب هم نمیفهمن بروخداتو شکرکن که یموقع اونم ازدست ندی،واسه منم دعاکنید بویاییم کامل برگرده😭😭😭😭

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
ن من بوی بد حس نمیکنم از چیزی ‌. کلا بوش حس نمیکنم . یعنی حس بویاییمون دیگه اصلا برنمیگرده ؟ 

ن بابا برمیگرده فقط مونده به وقتش  تو گوگل نگا کردم بعضیا زود برمیگرده بعضیام ی سال طول میکشه من سه چهارماهی میشه مث اولش نشده خیلی بده😑

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
دو روزه . فقط بوی گلاب حس میکنم بو هیچی دیگه حس نمیکنم . خیلی هم کم احساس ضعف البته اون شاید بخاطر پ ...

من دو روز گلو درد داشتم خوب شدم بعدش حس بویایی و چشاییم رف و بی حال شدم فقط همین فقط بو گلاب رو می‌فهمیدم دیگه هیچی 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
2790
2778
2791
2779
2792