2777
2789
عنوان

حس بویاییم خیلی کم شده و بی حالم یه کم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 56 پست
حس بویاییم از دست دادم . 

عزیزم تصور می کنم کرونا نیست اما حتی اگر خدایی نکرده هم باشه این شکل خفیفی هست و تست هم بدون علائم دیگه دردی رو دوا نمیکنه
مایعات بخورید، استرس نداشته باشید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهات بد رفتاری نکردن ک چرا کرونا گرفتی ؟ لوله تودماغ که خیلی سخته ؟ 

نه بابا یک لحظه هست انچنان سخت نیست 

من بخاطر پرواز تست دادم 

اما خودم شاغل بیمارستانم ندیدم اصلا با کسی بد رفتاری بشه 

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

دوران عقد مطمئنی خوب خوب بوده ؟ اختلال نعوظ نداشته ؟ اگر مطمئنی و شب عروسیتون به بعد اینجوری شد دو تا دلیل میتونه داشته باشه ‌.  

دلیل اول که پزشکی هست و با یک مراجعه پزشکی و یه عمل ساده حل میشه مورد داشتیم . حتما راضیش کن دکتر بره . 

دلیل دوم هم ممکنه اثرات سحرو جادو باشه یا چشم زخم .باطل شدنش هم تو همبن تاپیک گذاشتم عزیزم  

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
دوران عقد مطمئنی خوب خوب بوده ؟ اختلال نعوظ نداشته ؟ اگر مطمئنی و شب عروسیتون به بعد اینجوری شد دو ت ...

اره بخدا مطمئنم 

یک سال و نیم عقد بودیم باورت میشه وقتی پیشم میومد حتی روزی سه بار هم رابطه داشتیم من اصلا اون موقع نمیدونستم اختلال نعوظ چی هست اصلا 

میشه دلیل اولت رو یه بار دیگه بگی ؟ متنه برعکس شده نمیتونم بخونمش

گلم گفتم ممکنه پزشکی باشه و با یه عمل ساده حل بشه ‌باید مراجعه کنه به پزشک  

اگر فک میکنی دعا یا جادو هست باطل السحر بهت بدم

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
گلم گفتم ممکنه پزشکی باشه و با یه عمل ساده حل بشه ‌باید مراجعه کنه به پزشک   اگر فک میکنی دعا ...

به نظر خودم دعا و جادو هست چون شوهرم کلا بعد عروسی خیلی تغییر کرد حتی در حد طلاق هم پیش رفت ، یا وسایل خونمون یهو همه چی باهم خراب شد، یا شوهرم حتی همون زمان یهویی نمازش ترک کرد اینم کسی که این همه رو نماز حساس بود 

گلم گفتم ممکنه پزشکی باشه و با یه عمل ساده حل بشه ‌باید مراجعه کنه به پزشک   اگر فک میکنی دعا ...

هر دعایی باشه بتونم میخونم ، شوهر من دکتر که نمیره براش مهم نیست ، دعا رو میخونم تلاش اخرمم میکنم اگه نشد بعد ناامید میشم 

2790
2778
2791
2779
2792