2777
2789
عنوان

جوش

67 بازدید | 10 پست

نمیدونم ازدست جوشام چیکارکنم خیلی داغونم کرده پوست صورتم ب بعضی داروهامثل قرص ضدبارداری حساسه .حتی قبلاراکوتان استفاده کردم دوره شوکامل کردم.ولی دیگه نمیدونم چیکارکنم راهی میدونین ممنون میشم کمکم کنید😔😔😔😔

من یه مدت سرکه سیب می زدم بعدشم حنا و ماست و گلاب بهتر شدم

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم علتش چیه ولی بخاطرقرص ضدبارداری جوش میزنم

باید اول آزمایش بدی 

سونوگرافی هم باید انجام بدی ببینی ممکنه از کیست هم باشه 

بعضی اوقت بخاطر حساسیت هم ممکنه جوش بزنه 

یا با خوردن شیرینی و خشکبار 

برای خشکی لب هم بالم لب اوسرین یا بالم لب کیو وی عالی هستن 

سلام دوستان عزیزم دختر منم صورتش پراز جوش بود همه این راهها رو که تو سایتهای مختلف هست رو امتحان کردم خوب نشد تا این که یکی از دوستام محصولات فور اور رو برای جوش صورت پیشنهاد کرد منم براش خریدم ژل ام اس ام والوئه ورا ژلی عالیه واقعا از این محصولات راضیم بیشتر محصولاتش رو برای هر بیماری استفاده کردم خیلی عالیه یک بار برای همیشه واقعا درمان می شی نه این که برای هر بیماری تا اخر عمرت بخوای دارو مصرف کنی