2821
2789
عنوان

آمینو سنتز

196 بازدید | 6 پست

سلام خانوما کسی آمینو سنتز انجام داده برای سلامت جنینش من ntبچم ۳/۳۳بود و گفتن پشت گردنش سیستیک آگروما داره رفتم پیشه جنین شناس اون سونو کرد گفت سیستیک آگروما نداره انتیشم ۴./۳ گفت cvsبشم بعدش که رفتم انجام نداد گفت خطر داره و گفت آمینو انجام بده سه هفته دیگه الان دلم آروم نیست کسی با این ان تی بوده که بچش مشکلی نداشته باشه و سالم باشه؟؟؟

عزیدم من ان تی ۴هم دیدم ک جواب سلفری یا امینوشون خوب بوده نگران نباش چیزی نیس.خدا خودش نگهداره نی نیت😍

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عزیزم خداخودش بهم رحم کنه 

اصلاااا نگران نباش ۹۰درصدجواب امینوها سالمه ..حالا ببین کی بهت گفتم ..نی نیت سالمه هیچ ایرادی هم نداره دلم روشنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤