2789

الان میگن کرونا 

بذار بگن 

پارچه شاین بخر 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
الان میگن کرونا  بذار بگن  پارچه شاین بخر

آره الان همه میریزن سرم چیکار کنن طفلیا کلی عقد بودن میخوان برن سر زندگی بعد ما هم دعوتی فقط خودمونی میگیریم نه دوستی نه فامیل دوری هیچکس رو دعوت نمیکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان همه میریزن سرم چیکار کنن طفلیا کلی عقد بودن میخوان برن سر زندگی بعد ما هم دعوتی فقط خودمونی ...

اینستا نداری؟

هشتگ پارچه بزن بیا برو ببین چه پارچه هایی دارن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بله اینستا دارم اینجا هشتگ پارچه بزنم یا اینجا 

اونجا بزن 

عکسا رو ببین کیف میکنی 

امیدوارم خوشبخت بشن و شما هم خرج خریدای شادی کنین

پارچه شاین قشنگه ولی بگردین دنبال ی مدل خوب و شیک 

اگه ی خیاط ماهر میشناسین، میتونین مثلا یقه ی مدل، طرح ی مدل رو بدین به خیاط، تا بدوزه

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
آره الان همه میریزن سرم چیکار کنن طفلیا کلی عقد بودن میخوان برن سر زندگی بعد ما هم دعوتی فقط خودمونی ...

الان عروسی داداشه منم هست همه رفتیم پارچه یاخماپوفکی ومخنل پولکی خریدیم زن داداشام یکیشون مخمل پولکی آبی خریده اون یکی مخمل پولکی طلایی من لباس آماده خریدم ازاین شاینهای پولکی آستین پوفی

حال ندارم برم بپوشمش پولک ریزداره خوب نقره ایه بعدبالاش بندیدهست روی بازوش یه آستین پوفی کوتاه میخور ...

نه نپوش فقط عکسشو بگیر ببینم اگه خوبه پارچه بگیرم مثلش بدوزم