2777
2789
عنوان

بینیم شکسته ایا

93 بازدید | 10 پست

سلام سلام خوبین 

دوستان اونایی که تجربه داشتن میشه راهنمایی کنن 

صبح با شوهرم بحثم شد بادستش زد توصورتم ضربه خورد به بینیم ودر جا خوریزی کرد شاید نزدیکای ۸ یا ۹ دقیقه همینجور خون میومد ی شلوار دم دستم بود گرفتم جلو بینیم یه پاچه اش کلن خونی شد ورم زیادی نداره خیلی کم با دقت زیاد ورمش مشخصه ولی حس میکنم سنگینه بینیم و سردرد دارم و ی کوچولو از دهن نفس میکشم نگید طلاق که تقصیر خودم حرفایی زدم بهش که هرکسی جای اون بود پرتم میکرد بیرون ممنون میشم راهنماییم کنید 

عزیزم احتمال شکستگیش هست حتما برو عکس بگیر

امروز که جمعه بود فردا بعد از ظهر میرم حتما دعا کن شکسته باشه دنبال بهونم واسه عمل همسرمم شدید مخالفه حالااگه شکسته باشه خودش منو میفرسته عمل

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امروز که جمعه بود فردا بعد از ظهر میرم حتما دعا کن شکسته باشه دنبال بهونم واسه عمل همسرمم شدید مخالف ...

برو ک ب ارزوت رسیدی دماغ نو مبارک😂🙊

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...