2777
2789

دکتر اکبرزاده

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما هدفتون چی بوده چاقی یا لاغری؟

چاقی

استاد تغذیه مون بود توی دانشگاه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

البته من پیشش هنوز نرفتم نمیدونم مطبش کجاست شماره مطبش هم ندارم فقط شماره شخصی خود دکتر دارم

اها عزیزم کسی از اقوام و اشنا نرفته پیشش؟

فقط همکلاسیم رفت راضی بود

دیگه هیئت علمی کارش خوبه اگه خوب نبود که هیئت علمی نمیشد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز