2777
2789

وای😔😭

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم همینو گف ولی ابروم جلو همسایمون رف حس بدی دارم حالا رانندگیم بد نیستا ولی گیر کردم به در

طورى نيست اصلا اينجورى فكر نكن

اتفاقع خب پيش مياد ديگع

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
شوهرمم همینو گف ولی ابروم جلو همسایمون رف حس بدی دارم حالا رانندگیم بد نیستا ولی گیر کردم به در

اشکال نداره کاریه که شده فدای سرت🙂💖🚶🏻‍♀️

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
حالم اصن خوب نیست اشتباه کردم پشت فرمون نشستم اصلا مغزم درست فرمون نمیداد

چرا فدات شم

حالا اتفاقيه كه افتاده الكى اعصاب خودتو خورد نكت

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
افسردگی دارم.....

اوخى😥

خب الان واسه تصادف ناراحتى؟؟؟؟

نه کلا ناراحت بودم رفتم بیرون اومدم  پشتم ماشین بود نمیتونستن دور بگیرم درست گیر گردم به در سپ ...

خب ديگه فراموشش كن

فداى سرت سپر زياد خرجى نداره

بعدشم از قيمت ماشين نميوفتع

اگه خداى نكرده بدنه بود كار مشكل ميشد

پس فكرشو نكن پاشو يه آب بزن به دستو صورتت

يچى خوشمزه درست كن بخور😐

راه حل خوبى بود؟؟؟😄

خب ديگه فراموشش كن فداى سرت سپر زياد خرجى نداره بعدشم از قيمت ماشين نميوفتع اگه خداى نكرده بدنه ب ...

نبابا خرجش مهم نیست 

میدونی دیدی یه مشکلی داری بعد یهو هی روهم روهم مشکلاتت اضافه میشه؟اینطوری شدم😐

راه حل خوبیه😁😂

نبابا خرجش مهم نیست  میدونی دیدی یه مشکلی داری بعد یهو هی روهم روهم مشکلاتت اضافه میشه؟اینطوری ...

ها ها ديدم😅

تجربه دارم تو كوله بار سنگينى از مشكلات مختلف  

پس پاشو

نوووووووش😍