2777
2789
عنوان

سی تی سر

328 بازدید | 9 پست

کسی میتونه از روی عکس سی تی اسکن سر تشخیص بده مشکل چیه؟؟؟

البته ریپورتش(جوابش) هم اومده 

کسی میتونه بگه ماجرا چیه ؟!

من خوندم ولی از اصطلاحات پزشکی برای سر چیزی سر درنمیارم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریپورت بفرست

مرکز تصویربرداری پزشکی تابش سی تی اسکن مغزی بدون کنتراست: تصاویر محوری متعددی از طریق سر گرفته شده است که نشان می دهد: به دلیل توهین رگ و عروق مزمن و قدیمی ، نواحی کاهش ضعف و ضعف متقارن در ماده سفید عمقی اطراف بطن و زیر قشر وجود دارد.  ناحیه هیپاتنیته شده با ILIl نیز در لوب فرونتال سمت راست وجود دارد که می تواند به علت انفارکتوس حاد تا حاد باشد.  برجستگی خفیف بطن های جانبی دو طرفه و بطن 3 ذکر شده است.  هیچ نشانه ای از ضایعه خونریزی دهنده یا توده ای دیده نمی شود.  هیچ تغییری در ساختارهای خط میانی مشاهده نمی شود.  هیچ مجموعه محوری اضافی یا هماتوم مشاهده نمی شود.  حفره خلفی و پایه جمجمه تجسم شده به شدت قابل توجه نیست.  علامت کرانیوتومی در سمت راست مشاهده شده و استخوان پیشانی راست مشاهده نمی شود و ارتباط با سابقه جراحی قبلی توصیه می شود.  در غیر این صورت قطعات استخوانی قابل توجه نیستند.  با احترام ، ایزدپناه MD F.I

مرکز تصویربرداری پزشکی تابش سی تی اسکن مغزی بدون کنتراست: تصاویر محوری متعددی از طریق سر گرفته شده ا ...

یه احتمال سکته خفیفی رو تو قسمت لوب پیشانی سمت راست مغز داده و گفته استخوان پیشانی سمت راست هم رویت نشده بخاطر عمل جراحی قبلی

نواحی خونریزی و توده هم نبوده

اصلش همینا بود...باز حتما پزشکتونم راهنمایی میکنه

یه احتمال سکته خفیفی رو تو قسمت لوب پیشانی سمت راست مغز داده و گفته استخوان پیشانی سمت راست هم رویت ...

یعنی چی ؟؟؟ که احتمال سکته خفیف داده 

یعنی سکته خفیف داشته و ما نفهمیدیم

یعنی چی ؟؟؟ که احتمال سکته خفیف داده  یعنی سکته خفیف داشته و ما نفهمیدیم

ابنجور ک تو ریپورت نوشته احتمال انفارکتوس حاد تا تحت حاد داده که همون سکته میشه

اینکه چقدر دقیق باشه نمیدونم

شما چرا سی تی ازش گرفتین؟ علائمی داشت؟

ابنجور ک تو ریپورت نوشته احتمال انفارکتوس حاد تا تحت حاد داده که همون سکته میشه اینکه چقدر دقیق باش ...

عزیزم ۸ ماهه خونریزی مغزی کرده بابام 

خیلی ازش سی تی گرفتیم تو این مدت 

ولی الان این عکس برای دو سه روز پیش بوده که هنوز دکترش مطب نیومده که ببریم براش که تشخیصشو بگه

عزیزم ۸ ماهه خونریزی مغزی کرده بابام  خیلی ازش سی تی گرفتیم تو این مدت  ولی الان این عکس ...

اهان اینجا ک شواهدی از خونریزی نبوده بیشتر همین انفارکتوس رو مطرح کرده

انشاالله که مشکلشون هرچه سریعتر خوب میشه به امیدخدا🌹

اهان اینجا ک شواهدی از خونریزی نبوده بیشتر همن انفارکتوس رو مطرح کرده انشاالله که مشکلشون هرجه سریع ...

مرسی عزیزم 

خیلی خیلی لطف کردین