2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رشته ای خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1318 بازدید | 37 پست
آهان ممنونم اگه برم بازیگری به نظرت بازیگر میشم

به نظرم رشته خوبیه و تو تئاتر میتونی مشغول به کار بشی ولی فک نکنم به این راحتیا باشه ولی اون سه تا ک بهت گفتم بازار کار عالی دارن

من خودم دیپلم انسانیم گند تر از این رشته ندیدم الان دارم میخونم ک انشالله سال دیگه کنکور معماری بدم برم دانشگاه😎🤗 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوست نداری که بحثش جداس ببین به چه چیزی علاقه داری خب میخوای بری تجربی رشته خاصی برای دانشگاه ...

آره اول که به این فکر میکردم دندان پزشکی برم و ولی رشته های پیرا پزشکی هم خوبه بعضایاش البته

به نظرم رشته خوبیه و تو تئاتر میتونی مشغول به کار بشی ولی فک نکنم به این راحتیا باشه ولی اون سه تا ک ...

آهان ممنونم که گفتی 🌹

برات آرزوی موفقیت میکنم 😊

آره اول که به این فکر میکردم دندان پزشکی برم و ولی رشته های پیرا پزشکی هم خوبه بعضایاش البته

اگه تلاش و پشتکار داشته باشی میتونی حتی دندان پزشک هم بشی

یکی از اقوام ما داشت تو صنعتی شریف شبمی میخوند اما انصراف داد رفت کنکور تجربی داد با رتبه ی ۷ پزشک شد چون دندون پزشکی و داروسازی دوست نداشت

اونم حدود سی سال پیش این کار و کرد

دوست منم الان پزشکه ولی من پشت کار نداشتم 

پس همه چیز به اراده و تلاشت هست اگه بگی نمیتونم واقعا نمیتونی

تمام رشته ها هم سختی خودشونو دارن حتی همون بازیگری 

آهان ممنونم که گفتی 🌹 برات آرزوی موفقیت میکنم 😊

خواهش گلم 🌸🍃

همچنین 💛

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥           
ببین درسای الانت قابل مقایسه با درسای دبیرستان نیست  من هنر رو ترجیح نمیدم چون بعدا با تجربی و ...

چرا از ریاضی اومدی تجربی اومدی تجربی چه رشته ای قبول شدی؟؟

اگه تلاش و پشتکار داشته باشی میتونی حتی دندان پزشک هم بشی یکی از اقوام ما داشت تو صنعتی شریف شبمی م ...

درسته من که برم رشته تجربی که تمام تلاشمو میکنم ولی باز میترسم و آدم خیلی استرسی هستم 

تو تجربی و انسانی خیلی راحت تر از تجربی میتونی قبول بشی ولی آینده شغلی تجربی خیلی خیلی بهتره البته ب ...

علاقه که خیلی دارم و اگه بخوام خیلی میتونم بخونم ولی میگم بازم میترسم آخه چند نفر از فامیل رفتن رشته تجربی و قبول نشدن 

درسته من که برم رشته تجربی که تمام تلاشمو میکنم ولی باز میترسم و آدم خیلی استرسی هستم

نترس

تلاشت و بکن که بعدا پشیمون نشی و بگی کاش تلاشمو میکردم شاید به اون چیزی که میخواستم میرسیدم

همیشه وقت برای جبران گذشته نیست 😉