2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش می کنم - امیدوارم موفق باشید سوالی بازم داشتید در خدمتم

سلام خوبین؟امروز جلسه اول کاراموزی رو رفتم یکی دوساعت درمورد محتوانویسی توضیح داد   اینکه چطور ویژگی های یک محصولو بنویسیم و اینا ولی احساس میکنم خیلی سخت باشه 😞میشه  بپرسم الان شما چقدر حقوق میگیرید؟واینکه بیمه دارید؟چون بما گفتن بعد از کاراموزی بیمه دارید و حقوق وزارت کار حدودا۲۶۰۰

سلام خوبین؟امروز جلسه اول کاراموزی رو رفتم یکی دوساعت درمورد محتوانویسی توضیح داد   اینکه چطور ...

درود بر شما مهربانو 

ممنونم، شما خوبین؟ 

قالب سایت هاشون چیه؟ جسارتا اسم شرکت چیه و فعالیت شون در چه زمینه ایه؟ 

سخت نیست بانو، شاید روزهای اول برای شما ناشناس باشه، اما کم کم به مرور زمان براتون آسون و یه کار ساده میشه، ما هم بیمه هستیم و حقوق ماهانه هم 2500

درود بر شما مهربانو  ممنونم، شما خوبین؟  قالب سایت هاشون چیه؟ جسارتا اسم شرکت چیه و فعال ...

یه سایت فروشگاهی  مثل دیجیکالا اسم نیارم بهتره.الان شما میتونید سئوی سایت های دیگرو انجام بدین دیگه درسته؟

یه سایت فروشگاهی  مثل دیجیکالا اسم نیارم بهتره.الان شما میتونید سئوی سایت های دیگرو انجام بدین ...

فرقی نداره، هر سایتی باشه همونطور که قبلا گفتم فروشگاه ما در زمینه های لوازم خانگی و سیستم های تهویه مطبوع و صوتی و تصویری فعالیت داره و سئوی این سایت ها رو کار کردم 

فرقی نداره، هر سایتی باشه همونطور که قبلا گفتم فروشگاه ما در زمینه های لوازم خانگی و سیستم های تهویه ...

منظورم اینه که خارج از کار پروژه بگیرین و درامد جداداشته باشین