2777
2789
درسته این یادگیریش چقدر طول کشید تقریبا؟

تو همون دوران کارآموزی با توایدمحتوای مفید و بهینه سازی درست سایت آشنا شدم و اینکه چه محتوایی و چطور بنویسم که گوگل قبول کنه و سایت رو بالا بیاره و نمره منفی به سایت نده و به قول معروف سایت پنالتی نشه، یعنی از صفحات گوگل حذف نشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خیلی فکرو درگیر میکنه درسته؟کارتونو دوس دارین؟

دقیقا، این که چه محتوایی بنویسید که تکراری نباشه، کپی برداری نباشه و گوگل شما رو ربات فرض نکنه که فقط در حال کپی برداری از سایت های دیگرون هستید 

مسلما بله، اینکه فکرتون همیشه در حال کار کردن برای تولید محتوای جدیده و نویسنده خوبی میشین 😊

میشه بپرسم روی چه سایتایی کارمیکنید؟

ما یک فروشگاه زنجیره ای آنلاین هستیم که تمامی برندها رو پوشش میدیم در این سایت 

131313.ir 

برندهایی که کار می‌کنیم را می بینید، خودم روی محصولات کولر گازی برند سام و جی پلاس کار میکنم، با خروج برندهای کره ای ال‌جی و سامسونگ، برندهای چی پلاس و سام جایگزین این برندها شدن، از قبل ما یک برند سام داشتیم و مشخص نبود این برند سام جدید که قرار است بیاید چیست و زمزمه هایی بود که احتمالا یا الکتریک باشد یا الکترونیک، بنده روی نام سام، سام الکتریک و سام الکترونیک کار کردم و توانستم سایت کولر سام 

Coolersam.ir را در کلمات کلیدی کولر و کولر گازی سام و سام الکترونیک و سام الکتریک در صفحه اول گوگل قرار بدم 

اگر در گوگل کلمات کلیدی کولر یا کولر گازی سام، سام الکتریک و سام الکترونیک را جستجو کنید، سایت Coolersam.ir در صفحه اول گوگل است 

ممنون پیام دادن برم برای مصاحبه حضوری اگه اکی شد باز مزاحمتون میشم

به به - به سلامتی - مبارک باشه     

شیرینی ما یادتون نره     

ان شاالله که مشغول به کار میشین

خواهش می کنم ، شما مراحمین

هر سوالی داشتین بپرسید، در خدمتم

مرسی مرسی ایشالا اگه خوبه اوکی بشه برم سرکار  فعلا استرس گرفتم😄چی بگم تاثیرگذار باشه؟۰😂

برای چی استرس دارید؟ استرس و نگرانی و دلشوره رو کنار بذارید و فکرتون به اون کاری باشه که میخواید انجام بدید

ان شاالله که محیط خوبی داشته و مدیر و کارمندای خوب و خونگرمی داشته باشه و اونجا راحت باشید

در هنگام مصاحبه استرس و نگرانی نداشته باشید، ساده و معمولی باشید و راحت بشینید و به سوالاتی که می کنن بدون لکنت گرفتن جواب بدید

از کارهایی که خودتون انجام دادید و مهارت دارید بگید، نیازی نیست که اسم برنامه ای که تا حالا کار نکردید و اسمش را نشنیده اید، بگید بله من به صورت تخصصی این برنامه را کار کردم، اون برنامه هاییکه کار کردید و مهارت دارید بگید، صورتتون یه جور انرژی داشته باشه که بدونن شما میتونید تو کار بهشون کمک کنید و از پس کارها برمیایید و بیحال و کسل جواب ندید

به به       مبارک باشه ان شاالله موفق و سربلند باشید مطمئن بودم شما را انتخا ...

ممنون هنوزم صد درصد نیس گفتن طی ۴.۵روز معلوم میشه.بنظرتون الان میتونم مطلبی چیزی بخونم امادگی داشته باشم برای فردا؟اگه  سایتی چیزی میشناسین معرفی کنید لطفا

ممنون هنوزم صد درصد نیس گفتن طی ۴.۵روز معلوم میشه.بنظرتون الان میتونم مطلبی چیزی بخونم امادگی داشته ...

https://websima.com/سئو-چیست/

این مطلب کمک می کنه که بیشتر با سئو و انواع سئو آشنا بشید

https://websima.com/tag/آموزش-سئو-مبتدی/

مقالات تخصصی مربوط به سئو و کلمات کلیدی و بک لینک سازی