2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین❤

100 بازدید | 9 پست

سلام 

راستش من یه سری خریدا که نمیشه شستشو کرد رو حتی نمیشه الکل زد رو میزارم چند روز کنار بعد استفاده میکنم حالا هفته پیش ۵شنبه یه سری وسیله نقاشی خریدم که هم چوب و پلاستیک و فلز و کاغذ اینا قاطیشون هست فلزشم بعیده استیل باشه...حالا میخواستم استفاده کنم نمیدونم صبر کنم چند روز دیگه یا بنظرتون کافیه؟؟

نه قبلنم میگفتن ۲۴ تا ۴۸ ساعت بزارین تو هوای آزاد نگران نباش

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبلنم میگفتن ۲۴ تا ۴۸ ساعت بزارین تو هوای آزاد نگران نباش

والا مثلا پلاستیک میگن ۴روز از همه بیشتر استیله که۲۸روز میمونه بقیه اشم تا ۶روز بیشتر نیست ولی من میترسم بازم

والا مثلا پلاستیک میگن ۴روز از همه بیشتر استیله که۲۸روز میمونه بقیه اشم تا ۶روز بیشتر نیست ولی من می ...

نه دیگه رعایت که میکنی نگران نباش حالا نهایتا دیگه بنظرت هنوز اوکی نیستن وسایلا یه سفره پلاستیکی پهن کن زیر دستت ماسک بزن موقع کار 

اما لازم نیست جانم راحت باش🤍

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
سلام عزیزم من از تاپیک شما خوندم ک بچتون کلاب فوت بوده الان خوبه؟درمان کردین؟یا تشخیص دکترا اشتبا بو ...

بله کلاب فوت بود الان شکر خدا بیشتر درمانشو گذروندیم...

یعنی تا ۶ماهگی گچ بعد عمل سخت بعد اسپیلنت الانم باید کفش بگیریم با اسپیلنت استفاده بشه تا کامل رفع بشه احتمالا تا ۳سالگی طول بکشه

اخه برا پسرم ک تو شکممه همچین حدسی زدن مخام بدونم شما چکار کردین🙏

هیچی قوی باش توکل کن به خدا مطمعن باش درمان داره آخرش خوب خوب میشه فقط باید خودتو قوی کنی همین کافیه برای همه چی